| | #1 |
![]() | Henüz acemiyim yorumlarınızı ve faydalı olacak tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum,bunu bir web sitesi için yaptım. ![]() |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | şekil olarak illa bu olacaksa basın yayın ve en......... yazısını şeklin etrafından çevirin derim. ayrıca içerdeki AYT neyin kısaltılmışı... zaten okunmuyo. buyutmeniz ve renkleriyle biraz oynamanız gerekir kanaatindeyim... |
| | |
| | #3 |
![]() | çok teşekkür ederim,önerilerinizi deneyeceğim hemen..selametle kalın.. |
| | |
| | #4 |
![]() | sadece web sitesinde kullanılacaksa fena değil ama başka alanlarda kullanılacaksa çok karışık göz olayı biraz absürt kaçmış oraya Türk Bayraklarını öyle serpiştireceğine bi tane arkaya koyup deneseydin daha güzel olurmuş.. Kolay Gelsin Çalışmaya devam.... |
| | |
| | #5 |
![]() | Evet sadece web sitesinde kullanılacak,yorumunuz için çok teşekkür ederim.. |
| | |
| | #6 |
![]() | AYT görünmüyor biraz onunla oynarsan sankı daha iyi olur gibi
__________________ .....AF BENİM İŞİM DEĞİL.... |
| | |
| | #7 |
![]() | |
| | |
| | #8 |
![]() | Web tasarımcı olarak beğenmedim.Daha yüksek çözünürlükte ve canlı renkler öneririm.. |
| | |
| | #9 |
![]() | bana fazlasıyla karışık geldi doğrusu biraz daha canlı ve anlaşılır bir resimle daha güsel çalışamalar oraya koyabilrisin ayrıca altına yazdığın yazıda baya küçük kalmış ellerine sağlık iyi çalışmalar |
| | |
| | #10 | |
![]() | Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Tags |
| basın, başkanlığı, çalışmam, daire, enformasyon, ilk, yayın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |