| | #1 |
![]() | Ilk Denemem :) arkadaslar bu ilk denemem afiş tasarımı konusunda.umarım bir gün bende kendimi geliştirip daha hoş şeyler cıkarabilirim ![]() ![]()
__________________ PeTiT JoueuR ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Aslında başlangıç açısından iyi olmuş. Dizayn olarak arka plana arabaların çevresinde toplanmış insanlar kullanabilirsiniz. Ayrıca daha okunabilir bir font tercih etseniz daha uygun olur diye düşünüyorum. Bir de 1 tane araba yerine iki ya da üç araba kullanıp insanlar onların etrafında kullanırsanız daha iyi bir iş çıkarabilirsiniz. |
| | |
| | #3 |
![]() | ben çok beğendim eline sağlık... o yazının fontuna bayıldım zaten...
__________________ """""""""""""Sessizliğim Korkumdan Değil Asaletimdendir."""""""""""""" |
| | |
| | #4 |
![]() | ) caddebostan da boyle bir sey icin showa hatta afise, ilana gerek var mi gece uyuyamiyoruz bunlarin yuzunden.Calisma biraz daha gelistirilmeye acik bence. Biraz daha vurgulu gondermeler |
| | |
| | #5 |
![]() | saoln arkadaslar tenezzul edipte yorumlarınızı esirgemediginiz icin ![]() umarım daha güzel şeyler cıkarıp sizlerle payasabilir ![]()
__________________ PeTiT JoueuR ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | Çizim el yerine 3D el kullansaydın daha iyi olurdu gibi. Üstteki fontu okuyamadım ama nede olsa gençler okuyacak bunu ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | İlk olmasına ragmen güzel bir çalışma olmuş,Fakat adres yazısı daha belirgin olabilirdi. Emeğinize sağlık. |
| | |
| | #8 |
![]() | bence çok hoş. ancak elle yazılan bir yazıya daha yakın bir font bulmalısın bence.... ellerine sağlık
__________________ Parmağını sürsen elmaya, rengini anlarsın. |
| | |
| | #9 |
![]() | Beğendim bu afişi, eline sağlık, yalnız bir kaç önerim olabilir, arkadaki dünya çok gerekli değil gibi? Belki arkaplanı düz siyah tutmak yerine farklı birşey deneyebilirsin.. Modified Cars Show başlığıda daha büyük olsa sanki daha vurucu bir afiş olacak.. Kolay gelsin.
__________________ time to re-imagination the world..! |
| | |
| | #10 |
![]() | Güzel çalışma emeğine sağlık.bu tarihte böyle bi etkinlik varmı gerçekten? |
| | |
![]() |
| Tags |
| denemem, ilk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |