| | #1 |
![]() | ![]() ilk illüstratör çalışmam mouse ile yaptm Mesaj N/A3 tarafından (07-02-2008 Saat 18:38:08 ) değiştirilmiştir.. Sebep: İmaj düzenlendi |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | İlk çalışma için çok çok iyi bence. Hatta bunun ilk olduğuna inanmak zor. Özelliklede mousla yaptığınızı düşünürsek dahada zor. Gölgeler çok iyi. Elinize sağlık bence ilerde çok daha iyi olacaksınız devam edin. |
| | |
| | #3 |
![]() | ilk olmasına rağmen gayet başarılı..
__________________ ![]() "betonun çatlayan bir kenarında yeşeren, can bulan bir çiçek" |
| | |
| | #4 |
![]() | tşşkür ederim saolunn walla iyi moral oldu |
| | |
| | #5 |
![]() | Mesaj fairylike tarafından (08-02-2008 Saat 14:26:05 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 |
![]() | mouse la çizmene ragmen gayet başarılı bide wacom tablet filan kullansan kimbilir neler yapardın ben gayet başarılı buldum güzel gerçekten bide hangi programda çalıştın iyi çalışmalr sana
__________________ BANA BASIT SADE ANLAT ABİCİM |
| | |
| | #7 |
![]() | adobe illustratör cs3 le çizdm teşşkür ederim evt sanırm genellikle tablet kullanılıyor inş alacağım ben de daha bi hafta oldu başlayalı biraz ilerleteyim dee ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | aa son yolladığın gerçekten çok iyi. İki çalışma arasındaki farka bakacak olursak bu hızla gidersen çok kısa zaman da çok iyi olacaksın gibi. iyi çalışmalar |
| | |
| | #9 |
![]() | çok tşkkür ederim eksikliklerim illa ki vrdır söylerseniz sevinirm daha da hızlandırır beni |
| | |
| | #10 |
![]() | Fareyle ruh bulan bu ilk çalışman bence çok başarılı..Bi'de tabletle çalışırsan tozu dumana katarsın ortalığı herhaldi..Aynen şunun gibi 'Bu dünyada ya tozu dumana katarsın, Ya da tozu dumanı yutarsın. Başarılar,bol çalışmalar.... |
| | |
![]() |
| Tags |
| almam, bir, biraz, boğaz, çalışmalarım, çalışmam, daha, fairylikeden, fairylikedenn, ilk, illstrasyon, illüstrasyon, mattepainting, moda, serbest, yinee, zayıflama |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |