| | #1 |
| | İlk Kartvizit Çalışmam.. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | ilk 2 kartta isim fontları çok uyumsuz rahatsız edici o yüzden 3 e geçelim onun üstünde biraz daha çalış derim yada 1. nin zemin - araba- adres 2. nin logo 3. nün isim fontlarını birleştir bidaha dene
__________________ Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir |
| | |
| | #3 |
| | tamam denicem ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | özellikle ilk 2 çalışmada renk kullanımların çok iyi bence + yumuşak tonlar tercih ediyosun ve hiç fena durmuyo ![]() |
| | |
| | #5 |
| | |
| | |
| | #6 |
![]() | valla arabalara çok merakım olmamasına rağmen ben bile sevdim bu Mercedes S550'i ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | |
| | |
| | #8 |
| | s550 dekupeli zaten..arka zeminle cok oynadım bunun gibi 10 kartvizit oldu valla.. ayrıca sana nicimi vericem yakında cok begeniyorsun ![]() 9 senelik nick name'imdir. |
| | |
| | #9 |
![]() | hatalarını kimse söylemeden görmende iyi bence. mesela Ben ilk yolladıklarında direk Tel. den sonraki iki noktaların arasındaki boşluğu fakettim. hepsinde varken -Mob- da yoktu ama sonrakinde düzeltmişin Ve son çalışman gayEt güzel... |
| | |
| | #10 |
![]() | 3.çalışman güzeldi belkide beni s550 etkiledi enson çalışmandaki border çok klasik renkleri en azından s550 nin camındaki renkte olsa dahada göze hoş gelirdi yinede güzel ellerine sağlık (merak etmeyin elimde pipom yok sonuçta sergilenen sanat eseri değil haliyle bir kart vizit ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| calismam, ilk, kartvizit |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |