| | #1 |
![]() | İl tabela çalışmam. Yorumlarınızı Bekliyorum... ![]() Ve yine ilk Poşet Çalışmam ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | çalışmalarını foruma atarsan daha net yorum yapılabilir arkadaşım, ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | |
| | |
| | #4 |
![]() | bencede teşekkürler. |
| | |
| | #5 |
![]() | Aynı işletmenin farklı ürünlerini tek başlıkta toplasanız daha iyi olacağının düşüncesindeyim. Konuyu birleştiriyorum |
| | |
| | #6 |
![]() | |
| | |
| | #7 |
![]() | tabeladaki Copy'nin O'sunu içinde sarı bir leke yok sanırım ama poşette var ve Neden; Kitap ve Kirtasi değilde Kitap & Kirtasiye? |
| | |
| | #8 |
![]() | Evet Yaa Haklısın Ben O sarı Lekeyi Hiç Farketmedim Sanırım Çalışırken Gruptan çıkardım ve bi şekilde sildim düzeltelim hemen.... neden ve yok !!! böyle daha iyi olacağını düşündüm... |
| | |
| | #9 |
![]() | bence poşet tasarımını biraz daha sadeleştir çok kalabalık durmuş, tabi benim fikrim ellerine sağlık |
| | |
| | #10 |
| | 1 tabela da en önemli olan sey; yoldan arabayla yada yaya olarak tabelanın önünden gecerken tabelanın en iyi bir sekilde okunmasıdr. tabela tasarımlarında pastel renkler pek kullanılmaz daha ziyada 5 ana renk kullanılmalıdır. kompozisynda estetik olmamış acmış oldugun ölçüyü bogmuşssun vede atmış oldugun kırmızı cerceve oldukca cirrkin olmuş. kolay gelsin.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| tabela |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |