| | #1 |
![]() | ug lagic wp8060 ta yaptığım ilk kara kalem çalışmam ![]()
__________________ SEN GERÇEKLEŞ Bİ BAKALIM HAYAL DİYE Bİ ŞEY KALIYO MU TATLIM!!! |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | selam kardeşim bi sorum olucak bende dün wp8060 tablet aldım ama pc ye nasıl kuracam bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim allaha emanet |
| | |
| | #3 |
![]() | pc ye tableti bağla pc açıldığında doğru şekilde bağladıysan yeni donanım bulundu diyecek pc taletle beraber gelen cd yi tak setup programı çalışacak ilerle demen yeterli olucak kolay gelsin
__________________ zoru henüz kolayken tasarla, büyüğü henüz küçükken yap. dünyanın en zor işleri henüz kolayken gerçekleştirilmeli,dünyanın en büyük şeyleri , henüz küçükken yapılmalıdır. bu nedenle bilgeler aslâ büyük olanı yapmazlar, ve yüceliklerine bu yolla ulaşırlar." |
| | |
| | #4 |
![]() | tablette bunu çizdiysen, kağıtta neler çizersin ) tebrikler |
| | |
| | #5 |
![]() | saolun arkadaşlar
__________________ SEN GERÇEKLEŞ Bİ BAKALIM HAYAL DİYE Bİ ŞEY KALIYO MU TATLIM!!! |
| | |
| | #6 |
![]() | eline sağlık bence detaya insen daha etkileyici olacaktır şeytan ayrıntıda gizli ![]()
__________________ gülüşüm fotoğrafım olsun gözlerine |
| | |
| | #7 |
![]() | saolasın önerilerin için de teşekkürler ama bi şey diyimi benim motosiklet veya araba haricinde çizdiğim ilk şey bu geliştirilmeyi bekleyen şeytanım var sanırım ama ders almam gerekli kanımca
| | |
| | #8 |
![]() | Tablet kullanmak her babayiğidin harcı değildir, resim çizme yeteneğide olmalıdır, belki bu yetenek sendede var onur uyandırman lazım, senin de dediğin gibi eğitim alman lazım, eğitim almadan yaptıysan bunu sende bu potansilel var demekdir. İçindeki yeteneği ortaya çıkar başarılar dilerim inşallah daha güzel eserlerinide görürüz, emeğine sağlık... |
| | |
![]() |
| Tags |
| ilk, tablet, almam |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |