| | #1 |
![]() | ilkay hastanesi - amblem logo ![]() Mesaj thematrix tarafından (08-10-2008 Saat 17:39:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: görsel ekleme |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | emeğine sağlık arkadaşım ilk görsellerde ki fontun çok rahatsız edici geldi yeşiln rengi ise cok soluk kalmış 2. görsellerde lacivert olan calışman kendini göstermiş ama yazı boyutun görselde çok küçük kalmış
__________________ kargacıkburgacıkiçidolusaçmacıcık |
| | |
| | #3 | |
![]() | Alıntı:
yeniden düzenleme yaparım saolasın | |
| | |
| | #4 |
![]() | Öncelikle elinize sağlık. Çalışmaya gelecek olursak renk şeçimi olarak kırmızı rengi seçmenizi öneririm. ( Sağlığı temsil eder. ) Yapmış olduğunuz çalışmalara gelirsek ''Hastesİ'' yazarken neden son harfi büyük ''İ'' ? Bir bütünlük olsun istiyorsanız tüm harfleri büyük kullanın. Bütünlüğü bozmuşsunuz bence. 2. çalışmalarınızdaki fontda sıkıntılar mevcut. (''İlkAy'' kelimesi.) Çalışmanızda tırnaksız bir font kullanırsanız daha canlı gözükeceğine eminim. Saygılar... |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
![]() | |
| | |
| | #7 |
![]() | Kalp şeklinin dış hatlarda oluşu bence güzel bir fikir... TURUNCU: Sıcak renklerdendir ama kırmızı kadar dinamik değildir. Rahatlığı parlaklığı anlatır, kırmızı renk kadar olmasa da ateşi, güneşi ve ısıyı çağrıştırır. Rahatlığı ve parlaklığı simgelediği için bir hastane logosunda kullanılabilir...(hoşumada gitti) 4. çalışmanın üzerinde biraz daha emek-zaman harcanırsa başarılı olacağı kanısındayım... Şahsi yorumlarım bunlar..büyük "İ" vs gibi konulara arkadaşlar zaten değinmiş ![]() Saygılar...
__________________ Ars similis casus... Ars longa, vita brevis... |
| | |
| | #8 |
![]() | sonuncu güzel ama şöyle bir durum var metin şekillere kıyasla çok geride kalmış ayrıca çalışmaları bu kadar büyük yüklemene gerek yok çok geç açılıyor
__________________ Hasan GÜNER |
| | |
| | #9 | |
![]() | Alıntı:
![]() bugün üye oldugum için henüz resimleri nasıl yükleyecegim büyük mü küçük mü oluyor dikkat edemedim bundan sonrakiler daha iyi yüklenir umarım.. tskler | |
| | |
| | #10 |
![]() | arkadaşlar zaten gerekli yorumu yapmış bende sondakini beğendim ama yunusnda dediği gibi kırmızı daha güzel durur ve fontta çok küçük kalmış İ harfidenin bence alt kısmını uzatmana bile gerek yok.
__________________ Dünya tersine dönse yine vazgeçmem senden free... |
| | |
![]() |
| Tags |
| amblem, hastanesi, ilkay, logo |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |