| | #1 |
![]() | karakalem çalışmamı referans alıp cs2 ile gerçekleştirdim...tabletsiz; mouse kullanarak.. ![]() ![]() Mesaj saskam tarafından (10-06-2008 Saat 01:47:31 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | tek kelimeyle şahane olmuş. emeğine sağlık!
__________________ . Fikrin varsa yorumunda vardir. yorumun varsa orjinal bir eserinde vardir. . |
| | |
| | #3 |
![]() | Gerçekten de mütiş olmuş,elinize sağlık ..
__________________ "elif" olmak zordur cünkü "elif" olmak yuvarlak bir dünyada dik durmanın dik ve önde belki acıyla ama vazgeçmeden durmanın dünya ne kadar dönerse dönsün olduğu yerde kalmanın adıdır "elif" olmak... |
| | |
| | #4 |
![]() | çok güzel olmuş emeğine sağlık |
| | |
| | #5 |
![]() | çok güzel olmuş elinize sağlık sadece bir fikir sunacağım ten renginde biraz daha az siyah kullansaydın dahada muhteşem olurdu diye düşünüyorum |
| | |
| | #6 |
![]() | emeğine sağlık guzel olmus. elbette eksıkler vardır ama yınede guzel calısma
__________________ beyaz kagıda beyaz kalemle yazdım hatalarını,ızlerı var belki ama kımse gormuyor... Selim VURGUN |
| | |
| | #7 |
![]() | Güzel olmuş, mouse ile çizilmiş gibi değil. Ama biraz yanık duruyor ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | teşekkürler.. özellikle yanık tenli olması gerekiyodu..lakin reeldeki modelde yanık tenli ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | süper olmış ya eline sağlık
__________________ Grafik Amelesi - Proje döneminde |
| | |
| | #10 |
![]() | Eline sağlık gayet güzel olmuş. Yalnız karakalem resimde saçlar daha bir özgür ve hareketli. Belki diğerinde de aynı havayı verebilirsin diye düşünüyorum. Biraz sönük olmuş çünkü. Ama yine de hiç fena değil. Başarılar... |
| | |
![]() |
| Tags |
| çalışmam, illustrasyon |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |