| | #1 |
![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesaj purki tarafından (09-10-2007 Saat 22:29:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ufak bi hata |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Paylaşım için teşekkürler.. ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | aralarında oldukça iyi olanlar var, bazılarının üzerinde çalışmalısın. Detaylardan kaçınma onlar çalışmanın cilası gibidir. |
| | |
| | #4 |
![]() | teşekkürler..yorumlarınızı dikkate alıyorum.. |
| | |
| | #5 |
![]() | çizgilerinde geçişler çok keskin duruyo özellikle gölgelerde... bunu özellikle mi tercih ediyosun merak ettim? bunun dışında özellikle son çalışman güzel olmuş bence + ellerine sağlık purki ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | yoo özellikle tercih etmiyorum.. + teşekkür ederim.. ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | saç detayları dışında başaralı sayılabilir ..
__________________ hayal gemisi batti batiyor ... batan geminin mallari bunlar..kos koss sende kosss yetis |
| | |
| | #8 | |
![]() | Alıntı:
Çok isabetli yaklaşımların var seni bu konuda tebrik ederim. Bu tespitin bana yıllar önce ALTINYILDIZ kumaşları reklamında kullanılan bir sloganı hatırlattı: KALİTEYİ AYRINTIDAKİ ÖZEN OLUŞTURUR. Tasarımlarındaki bu eksik hemen göze çarpıyor, özellikle bazı tasarımlarındaki insan anatomisi uygulamaların aşırı derecede hatalı, üstelik aşırı amatörce ve acemice hatalı. Renk uygulamasını genelde başarılı buldum ama bu konudada eksiklerin dikkati çekiyor. Sakın yorumum seni bir yılgınlığa düşürmesin, eğer üzerine düşersen mükemmel işler çıkaracağına inanıyorum. Kolay Gelsin. | |
| | |
| | #9 |
![]() | Öncelikle Ellerine Sağlık."Küpenin Gölgesini Bile Yapıyorsan, Parçaları Birbirine Birazda Dikkatli Birleştirerek ve Bu Tür Çalışmalar Biraz Daha İnceleyerek, Süper İşler Çıkarta Bilirsin Çizimler Güzel" Tekrar Emeğine Sağlık. ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | yorumlarınız için teşekkürler..dikkate alıyorum... |
| | |
![]() |
| Tags |
| illustrasyonlar, illustrasyon, illustrasyonlarimdan ornekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |