| | #1 |
![]() | Bugün itibari ile Adobe CS4 paketini yayınladı. Adobe tüm yazılımlarında CS3'ün getirdiğinden daha fazla yenilik geliştirmiş. Illustratorde ise en beğenilen özellik olarak çoklu sayfa (aynı freehand'deki gibi) gösteriliyor. Fakat ben daha çok gradient işlemlerinin etkileşimli yapılmasını daha çok beğendim. Ve tabii ki sonunda olması gereken Renk Ayrımları Önizlemesi (Indesign ve Acrobatta vardı) gelmiş ki bu basılı malzeme tasarımı yapanlar için oldukça önemli bir özellik. Türkçe olarak Illustrator Cs4'ün yeni özelliklerine bakabilirsiniz. Siz ne diyorsunuz? |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | bilgilendirme için teşekkürler..
__________________ Takıl bana, hayatın kaysın.. |
| | |
| | #3 |
![]() | pc yi kasmasa özellikleri çok iyi ama pcyi açıp kapatırken özellikle epey bi kasıyor... |
| | |
| | #4 |
![]() | degrade açısı, degradeye saydamlık verme çoklu sayfa... hepsi güzel çok güzel! teşekkürler
__________________ Parmağını sürsen elmaya, rengini anlarsın. |
| | |
| | #5 |
![]() | Bilgi için çok teşekkürler.Ben pek fazla bilmiyorum bu programı ama öğrenmeye başladım,gerçekten güzel ![]() |
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
, Bu özellikleri eklemeye devam ederlerse Corel'in işi daha da zorlaşacak. | |
| | |
| | #7 |
![]() | degradelerle ilgili yenilik ve renk ayrımları ön izlemesi işimi kolaylaştıracak özellikler. çoklu sayfa gibi bir özelliğe ihtiyaç duymuyorum. kimbilir belki CS4 le birlikte alışırım. |
| | |
| | #8 |
![]() | Çoklu sayfa sistemi eklenmesi ve bunun özellikle Freehand'deki gibi yapılması Freehand kullanıcılarını Illustrator'e çekme yöntemlerinden biri gibi görünüyor. |
| | |
| | #9 |
![]() | |
| | |
| | #10 |
![]() | |
| | |
![]() |
| Tags |
| beğendiğiniz, cs4, hangisi, illustrator, yeniliği |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |