| | #1 |
| | Mesaj Bulut MANASTIR tarafından (28-07-2008 Saat 14:18:01 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | güzel bir döküman teşekkürler |
| | |
| | #3 |
| | |
| | |
| | #4 |
![]() | yaptığın muhteşem paylaşım için teşekkür ederim... çok arıyordum sonunda buldum... teşekkürler... ![]() |
| | |
| | #5 |
| | |
| | |
| | #6 |
![]() | Debelenirken sitenizi buldum hatta hemen gradient kullanımını öğrendim derken bir baktım bu kitap çocuklar gibi sevdin dersem yalan olmaz çok teşekkürler ![]() |
| | |
| | #7 |
| | |
| | |
| | #8 |
![]() | tesekkurler |
| | |
| | #9 |
![]() | Bu paylaşımı yapmak ile büyük bir sevaba girdiğinin farkında olmalısın. Çoğu insanın AI nin dokuman sıkıntısı nedeni ile kurslara milyarlar vermesi üzücü idi. Bu dökümanlar sayesinde insan okuyarak uygulayarak AI yi ve bu sayede grafik'e dayalı bir çok programı öğrenebilir. Bana faydalı olacağına inanıyorum ve hemen download ediyorum. Okumak, öğrenmek dileği ile.. Teşekkürler.
__________________ SendenKalan | Herkes bir insandır amma, insan olsa yine yeter… |
| | |
| | #10 | |
| | Alıntı:
![]() saygılar... ![]() | |
| | |
![]() |
| Tags |
| e book, ekitap, illustrator, illustrator cs3 ebook, illustrator egitim, klavuzu, kullanim, kullanım, turkce, türkçe |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |