illustrator e yazı yapıştıramıyorum

Illustrator Soru ve Sorunlarınız - illustrator e yazı yapıştıramıyorum ...

Cevapla
illustrator e yazı yapıştıramıyorum
alicinki isimli Üye şimdilik offline konumundadır

alicinki

Grafiker / Ankara

Standart
Alt 15-03-2012 #11
Sponsorlu Bağlantılar

merhaba word exel notdefteri gibi hic programlardan ai e yazı kopyalanamaz. kopyalamak ıcın yukleyebılecegın bır program var ısmı "süper bul değiştir" mac sürümlümü bilmiyorum ben mac de kullanıyorum
Önce git bir dene sonra yorum yaz. Çok iyi biliyormuş gibi ezbere sallamışsın resmen. Gören de gerçekten biliyorsun zanneder.
Bu mesajdan alıntı yap
ThreeBuddha isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ThreeBuddha

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 15-03-2012 #12
                             Sponsorlu Bağlantılar
ARKADAŞLAR BEN COPY PASTE DEN MALESEF YAPAMADIM

SBD süper bul yapıştır illustratorde işe yarıyorsa bana gönderebilir misiniz?
Metin alanı açıp denediniz mi? Yani önce metin alanını açın sonra içine yapıştırın sorunsuz bir şekilde metinleriniz gelir.
Bu mesajdan alıntı yap
creedwar isimli Üye şimdilik offline konumundadır

creedwar(39)

Tornado of souls

Grafiker / İzmir

Standart
Alt 15-03-2012 #13
ARKADAŞLAR BEN COPY PASTE DEN MALESEF YAPAMADIM

SBD süper bul yapıştır illustratorde işe yarıyorsa bana gönderebilir misiniz?
Mantık dışı.. Program dışı bir durum.. Ctrl + C / ctrl + V ? elma + c / elma + V ? Sağ klik copy + sayfa içinde sağ klik paste ? hiç birimi?

Metin alanı açıp denediniz mi? Yani önce metin alanını açın sonra içine yapıştırın sorunsuz bir şekilde metinleriniz gelir.
Metin alanı açmasa da uzunca bir yazı gelir ama alan açmak ta işin başka yönü illustrator e yazı yapıştıramıyorum
Bu mesajdan alıntı yap
pain_decide isimli Üye şimdilik offline konumundadır

pain_decide(27)

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 16-03-2012 #14
ARKADAŞLAR BEN COPY PASTE DEN MALESEF YAPAMADIM

SBD süper bul yapıştır illustratorde işe yarıyorsa bana gönderebilir misiniz?
mac için mi pc içinmi? pc için vrmı bılemıyorum
Bu mesajdan alıntı yap
pain_decide isimli Üye şimdilik offline konumundadır

pain_decide(27)

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 16-03-2012 #15
mac için link

http://www.appleservis.com/yazilim/program.html

en altın bır ustundedır tıkladıgınızda zip olarak otomatık ınecektır
Bu mesajdan alıntı yap
pain_decide isimli Üye şimdilik offline konumundadır

pain_decide(27)

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 16-03-2012 #16
ARKADAŞLAR BEN COPY PASTE DEN MALESEF YAPAMADIM

SBD süper bul yapıştır illustratorde işe yarıyorsa bana gönderebilir misiniz?


http://www.appleservis.com/yazilim/program.html
Bu mesajdan alıntı yap
serinkanli isimli Üye şimdilik offline konumundadır

serinkanli

Grafiker / Ankara

Standart

Teşekkürler

Alt 16-03-2012 #17
ARKADAŞLAR
SORUNU ÇÖZDÜM
HİÇ AKLIMA GELMEZDİ METİN KUTUSU AÇIYORUM.

menu/edit/paste şeklinde yapışıyor
ben niye yapamıyordum
hani alıştım ya
sağ tuş yada
yada ctrl v
malesef bunlarda çalışmıyor ne hikmetse

arkadaşlar biraz da gereksiz yere meşgul ettiğim için özür dilerim ve
teşekkür ederim.
saygılar.
Bu mesajdan alıntı yap
ThreeBuddha isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ThreeBuddha

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 16-03-2012 #18
Word veya bir başka metin tabanlı programdan illustratöre yazı yapıştırmak için yazıyı seçip "copy" dedikten sonra illustratörde önce bir metin alanı açıp içine "paste" ile yapıştırmanız yeterli buradaki püf noktası yazıyı direk yapıştırmak değil açılmış metin alanının doğrudan içine yapıştırmaktır.
ARKADAŞLAR
SORUNU ÇÖZDÜM
HİÇ AKLIMA GELMEZDİ METİN KUTUSU AÇIYORUM.

menu/edit/paste şeklinde yapışıyor
Daha ilk cevapta söylemiştim size.
Bu mesajdan alıntı yap
Cevapla

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
illustrator dersleri: '' yeşil yapraklı yazı yapımı'' kasta095 Illustrator Dersleri 99 21-11-2012 17:24:53
Illustrator'de Et Şeklinde Yazı Yazmak [ Resimli Anlatim] Dorukhan Illustrator Dersleri 3 02-01-2012 16:35:14
Illustrator Yazı Açısı Psyagor Illustrator Soru ve Sorunlarınız 18 08-04-2010 23:18:28
Word'den illustrator'e yazı aktarımı baharres Illustrator Soru ve Sorunlarınız 8 09-03-2010 11:30:08
Illustrator yazı sekıllendırme aksu_sdu Illustrator 3 13-03-2009 11:05:36

Kapat
Şifremi Unuttum?