| | #1 |
![]() | Arkadaslar her zaman kendime sordum ... ve bu cevabi bulamadim. HAT yazisi ögrenmek isterim ve bazi tasarimcilar .. Illustrator üzerinde HAT yazisini cizebilirsin diye önerdiler, ama onun üzerine ögrenme klavuzu bulamadim. bana bu konuda yardimci olabilirmisiniz veya ne önerirsiniz ??? ![]() |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | ben olsam internetteki hat resimlerini indirip, pen tool yada tablet ile üstlerinden geçerek vektörel hale çevirirdim. bu sayade hat sanatı mantığınada kendimi alıştırırdım. |
| | |
| | #3 |
![]() | cok tsk |
| | |
| | #4 |
![]() | bende biraz araştırmıştım en güzeli tablet almak sonrasıda hat dersi almak yada nasıl yapıldığını anlatan videolar bulmak tabletle istediğin kalemi seçip istediğini yapabilirsin bence |
| | |
| | #5 |
![]() | Freehand Programında Pencil toolun alt menüsünde Calligraphic Pen tool diye bir araç var. Oradan İstediğin yazıyı elle yazıyorsun. Ya da bir line çizerek onun üzerine brush uygulayabilirsin. Sonra da onu İllustratorda kullanabilirsin. |
| | |
| | #6 | |
| | Alıntı:
arkdasa katılıyorum yapman gereken 1 tablet alıp dogru fırçanıda seçtıkten sonra destan bıle yazabılırsın... ![]() | |
| | |
| | #7 |
![]() | |
| | |
| | #8 |
![]() | hat sanatını illustratorde ogrenmek sanata saygısızlık olarak bıle yorumlanabılır.ya bır kurs alın (ismek-ücretsiz) ya da iyice arastırın eger vector istiyorsanız da trace vs ile idare edin...
__________________ Nil Satis Nisi Optimum. |
| | |
| | #9 |
![]() | selam foruma yeni katıldım,illustrator öğrenmeye çalışıyorum.Bir çizgiyi kalından inceye doğru nasıl çizebilirim yardımcı olurmusunuz |
| | |
| | #10 |
![]() | hat sanatı öle kolay değil.kalemi tutmayı örenmek bile 3 ayını alıyormuş. bu işi yapan birisi öyle demişti bende cididye almdım alt tarfı kalem tutmak dedim. kalemi elime aldığıma pişman oldum. izlerken kolay geliyor ama öle değil. bir çok kişi denedi gözümün önünde.. biraz uğraş istiyor ama istediğin gercekten bu işi öğrenmekse gerçekten güzel kalemi dans ettirirsin inşallah..sadce pc üzerinde bunula alaklı bişler yapmak istiyorsan arkadaşlar yöntemini söylemiş... |
| | |
![]() |
| Tags |
| illustrator ile hat, cizmek, nasil cizilir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |