Illustrator - Illustrator / Live Trace ile fotoğrafları vektörel hale getirmek Sponsorlu Bağlantılar Yapmanız gereken referans fotoğrafınızı çağırmak ve Object > Live Trace > Tracing Options' tan fotoğraflarınızı vektörel hale getirmek. Preset kısmından yapmak istediklerinizle ilgili detay başlangıç bulunur. Bazen çizim ...
![]() |
|
Illustrator / Live Trace ile fotoğrafları vektörel hale getirmek
|
| Sponsor Links |
bu bilgilendirme için teşekkür ederim ulaş emeğine sağlıkKonu daha önce açılmıştı ama sanırım buda iş görür:P Teşekkürler irm.
| Sponsor Links |
vektörelleri orjinallerinden daha güzel sanki:smile:tşk ler bilgilendirmeniz için..Tracing Options ayarlarından zevkinize göre daha farklı vektörellerde elde edeilirsiniz. Ben pastel tonlamayı sevdiğimden bu şekilde uygulama yapmıştım..
bir de bişi sormak istiyorum..live tracing yaptığımızda resimler vektörel oluyo ama çok küçük küçük parçalardan oluşuo bunun başka bi yolu var mı acaba?fazla parçalanmadan vektörel olabilmesi gibi..tşk ler......Tracing Options/ Threshols seçeneğinden sonuca ulaşabilirsin. Seçtiğin Jpg te ne kadar renk seçeneği varsa okadar parçalanır aslında. Ve bu kötü bir durum değil. Ve iyi bir vektörel sonuç için bırak parçalansın. Vektöreline beyaz ok (Dirct selection tool, Kısa yolu A) ile seçili hale getirip, Select/ Same/ fill color veya fill&stoke seçenekleriylede istediğin renk düzenlemesinide yapabilirsin.
Bu kadar iyi sonuç veriyormu gerçekten Ulaş? Beni illustaror programına gitgide özendiriyorsun. Bu kadar özendirme başına ekşirim vallaha :rofl:Fatoş, ilüstrasyonada yöneldin sen hala nerelerde dolaşıyorsun.. Gelll....Gelll
corelin trace daha güzel görmeni isterimCorel de inceleme imkanım olmuştu. Sonuçta vectörel tabanlı corelde. Güzel olmaması için sorun yok ama sizin gibi bir Corel kullanıcısınında İllustrator konularını takip etmenize sevindim:P
| Sponsor Links |
![]() |