|
|
#1 |
![]() |
herkese selam, 24 yaşında 4 yıldır profesyonel olarak illüstratörlük ve konsept tasarım çalışmaları yapıyorum. Anadolu üniversitesi baskı sanatları bölümü 2006 mezunuyum. Çanakkale 18 mart üniversitesi resim bölümünde yüksek lisansıma devam etmekteyim. Ailemle birlkte yaşıyorum ve master ile birlikte freelance profesyonel tasarım ve çizim çalışmalarıma devam ediyorum. Burayı yeni duydum ve burada da işlerimi sergilemek istedim.
ilk çalışma galatasarayın düzenlemiş olduğu taraftar forması yarışmasına hazırladığım tasarım. Oylamada ilk ona girdi ancak maalesef bana ödül kazandıracak dereceyi alamadı. ![]() Bir arkadaşın kitabı için yaptığım kitap kapağı çalışması, eski çağlarda yaşayan genç bir hırsızın başına gelenleri konu alıyor. ![]() Tübitak bir projesi için deneme çalışması istemişti. ![]() yazın bir gece demlenirken, gözlerim masaya daldı. Orada kendimi gördüm, sonra bunu yaptım. ![]() artrage programını kurduktan sonra yaptığım ilk denemem. Önceden çekilmiş fotoğraflardan birine bakarak yapmıştım. Yer Çanakkale. ![]() Bak dergisinin "ben" konulu sayısı için yaptığım çalışmam. ![]() Bunlar da aynı çalışma için kullandığım foto referanslarım. ![]() 21 ekim 2007 de güneydoğuda şehit düşen 13 askerimiz ve tüm şehitlerimiz için o gün kısa bir sürede içimden gelerek tamamladığım bir hızlı boyama. ![]() amatör bir oyun projesi için yaptığım karakter illüstrasyonu. ![]() eskişehirli ****l grubu ankh of gloria i.in yaptığım cd kapağı. ![]() Üzerinde çalıştığım bir kişisel proje için savaşçı çizimleri. Yelbegen savaşçıları. Esi Türk mitolojilerinde yelbegen adı verilen 7 başlı canavardan esinlenerek hazırladığım 7 özel savaşçıdan 2 tanesi. Diğerleri yapım aşamasında, işlerimden zaman kalınca tamamlamaya can attığım bir seri. ![]() ![]() (İşlerin hiçbirinde fotoğrafın üstüne boyama tekniği kullanılmamıştır. Foto referanslara sıklıkla başvurulmuştur.soranlar çok oluyor ondan söylemek istedim.) ![]() Yaklaşık 2 hafta önce tamamladığım SON SAVAŞ web tabanlı strateji oyunun görsellerini işverenden izin alamadığım için burada yayınlayamıyorum ancak ilgilenenler. adresinden görsellerin bazılarını görebilirler. Şu an üzerinde çalıştığım web tabanlı strateji oyununun görselleri tamamlandığında buradan sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Ondan sonrada kendi kurguladığım web tabanlı oyun için çalışmalara başlanacak. Kurgusu ve oynanış özellikleriyle farklı bir taraz yaratacağına inandığım oyunumla ilgili gelişmelerden sizi haberdar etmeye çalışacağım. Şimdilik böyle. Herkese işlerinde başarılar, kolaylıklar, sevgiler.
|
|
|
#2 |
![]() |
Aramıza hoşgeldiniz, yapmı olduğunuz çalışmalar oldukça güzel.
Çalışmalarınız hakkına bilgi almak isteyecek üyelerimiz olacaktır. bu meraklı grubuna bende dahilim. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
çalışmaların gerçekten göz alıcı. inan hepsini büyük bir hayranlıkla inceledim. Bilgi ve tecrübelerin gerçekten benim ve arkadaşlarımın işine yarayacaktır.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bu güzel ve profesyonel çalışmaları bizlerle paylaştığın için teşekkürler Mert,
özellikle "Yelbegen savaşçıları" çalışman hayli ilginç, zira bizzat kendi kültürümüzden referans alınarak tasarlanmış bu çizimlerin hikayeleriyle beraber sunulduğunda hayli dikkat çekecektir ![]() başarılar + tebrikler ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Hoşgeldiniz, çalışma açıklamaları için ayrıca tşk....
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Bunlar harika çalışmalar. Elleriniz dert görmesin.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Nihayet japon güneşlerinin kullanılmayan bir illüstrasyon serisi gördüğüme o kadar sevindimki
Tasarımlarında Türk izi benim görmeyi amaçladığım çok önemli birşey. İlerdeki dönemde batı ve uzakdoğu etkisini üzerinden attığımızıda görürmüyüz acaba diyorum. İçi boş olan bir Türk grafik tasarımını acaba kendi geçmişimize dönüp çözebilirmiyiz acaba? Bir gün acaba Türk motifleri dolu patternler brushlar üretebilirmiyiz? Tezhip'i Hat sanatını sevdirebilirmiyiz anadolunun dört bir yanına savrulmuş taş eserlerdeki tasarımlar acaba bizim tasarımlarımızda, bize kendi kimliğimizi kazandırırmı? Bilmiyorum belki olur ama, özgün yaklaşımın çok hoş tebrik ederim. Kolay Gelsin |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
aramıza hoşgeldiniZ çalışmalarınız çok başarılı tebrikler
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Hoş geldin..Burada işlerini bizimle paylaşman beni çok mutlu etti.Çalışmalar güzel..yeri göğü yutan altay canavarı yelbeğenler için güzel bir senaryo yazıp çizebilirsen dehşet bi'şey çıkabilir ortaya..kolay gelsin..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Mert Bey Sizi Burda Görmek Güzel. Hoş Geldiniz.
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| yavaa, soldier, illustrator, mert, illustration, illstratr, yavasca |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| bguzel |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|