| | #1 |
![]() | Adobe Illustrator ile ilgili sorularınızı bu başlık altında sorabilirsiniz...
__________________ Günün rengi : C:64, M:0, Y:46, K:21 Merdüm-i dideme bilmem ne füsun etti felek Giryemi füzun eşkımı hun etti felek Şirler pençe-i kahrımda olurken lerzan Beni bir gözleri ahuya zebun etti felek |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | İLLustrator da LayerLar nasıL birLeştiriLiyor acaba..aciL cvp verirseniz sevinirimm ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | İki layer seçilip, layer panelinin sağ bölümündeki ok işaretine basılıp açılan menüden Collect in New Layer seçildiğinde, iki layerın birleşiminin bulunduğu 3. layer açılır. Önceki 2 layer 3. layer'ın alt sekmesi olarak konumunu muhafaza eder.
__________________ Günün rengi : C:64, M:0, Y:46, K:21 Merdüm-i dideme bilmem ne füsun etti felek Giryemi füzun eşkımı hun etti felek Şirler pençe-i kahrımda olurken lerzan Beni bir gözleri ahuya zebun etti felek |
| | |
| | #4 |
![]() | çok tşkLer (: slm İllustrator de layerlı bir dosyayı photoshopa layerlı bır sekılde nasıl alabılırız fakat dosya da cok fazla layer ve effect oldugu ıcın psd export işe yaramıyor tek layer alıyor. şimdiden teşekkürler Mesaj ufukdural tarafından (14-06-2008 Saat 00:04:58 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood |
| | |
| | #5 |
![]() | benimde bir sorum olacak adobe ıllustratorde kaydedilmiş bir dosyayı vectörel olarak corelde nasıl açabilirim ??
__________________ pervasız gençliğimin savunmasız direnişiyle,devleri yakından gördüm hepsi cüceydi cüce ... |
| | |
| | #6 |
![]() | |
| | |
| | #7 |
![]() | Sizin kullandığınız yöntemi sürekli kullanıyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Illustratorle oluşturulan tüm layerları (effect olsa dahi) sorunsuz biçimde photoshopa tüm layerlar aktif olarak atabiliyorum. Export menüsünden psd seçtiğinizde karşınıza çıkan export panelinde write layers kutucuğunun işaretli olmasına dikkat ediniz...
| | |
| | #8 |
![]() | illustratorde büyük bir dokümanda çalışıyorum yaklaşık 2 m lik bu dosyayı jpeg ya da eps kaydetmek istedğimde yeterli alan yok uyarısı ya da illustrator bunu yapamaz uyarısı geliyor. Acaba preferences ten bir ayar mı yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? jpeg de the file coudn't be written due to an eror diyor. can't save illustrasion can't print illustration ise eps uyarısı Mesaj fstallion tarafından (21-02-2008 Saat 00:15:07 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 |
![]() | Kayıt esnasında ram ile alakalı yaşanan bir sorun olabilir. Çalışmanız büyük olduğundan dolayı export menüsünde (jpeg export) çıkış çözünürlüğünü yüksek bir değer girerseniz illustrator export etmenize imkan vermeyebilir. Bu durumda ram yetmezliği ile alakalıdır. DPI değerini düşük tutarak tekrar denermisiniz...
| | |
| | #10 |
![]() | save as diyerek .eps kaydederseniz, hiç bir sorun yaşamamanız gerekiyor. kaydettiğiniz .eps'yi de photoshop'ta açıp .jpg yapın. en sağlıklı çözüm bu. |
| | |
![]() |
| Tags |
| illustrator, soru, sorunlariniz, sorunlarınız |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |