| | #1 |
![]() | Illustrator vektörleri save as yaparak macintosh pict olarak kayıt edip freehand'de açıyorum. Fakat sağlıklı olmuyor. Daha doğrusu deforme oluyor. İyi sonuç alabileceğim bir yol var mı? iyi çalışmalar. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | dökümanını save as yaparken illustrator 8 formatında kaydedip freehand de rahatlıkla açabilirsin... böylece deforme olmaz... |
| | |
| | #3 |
![]() | adobe ıllustrator CS2, save as yaptığım zaman söylemiş olduğunuz format yok, freehand save as uyguladığımda ise ıllustrator 8 formatını bulabiliyorum. Başaramadım... Yardımınız için teşekkürler |
| | |
| | #4 |
![]() | Save as yaptıktan sonra ikinci açılan pencerede bu format mevcut. ![]() Saygılarımla
__________________ ![]() "betonun çatlayan bir kenarında yeşeren, can bulan bir çiçek" |
| | |
| | #5 |
![]() | Adobe İllustrator CS2 Save as yapmama rağmen inanın göstermiş olduğunuz bölüm yok. Acaba Mac ve PC 'de farklı oluyormu, mac kullanıyorum. ilginiz için şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #6 |
![]() | cs2 de export diyerek düşük formatlı .ai kaydedin. cs2nin öyle bir problemi olduğunu hatırlıyorum. |
| | |
| | #7 |
![]() | Save as yapıp onayladıktan sonra açılan ikinci pencerede bu seçenek mevcut. Bende mac kullanıcısıyım. Saygılarımla
__________________ ![]() "betonun çatlayan bir kenarında yeşeren, can bulan bir çiçek" |
| | |
| | #8 |
![]() | illustratordan copy yap, freehand de paste yap.... bazen işe yarıyor... tabi arkadaşların dediği yöntemi yapamıyorsan...
__________________ ... |
| | |
| | #9 |
![]() | İlk başta söylediğim gibi save as yaptığımda çözüm bulamadım Hande arkadaşımızın dediğini yapmıştım macintosh pict olarak kayt ettim açtım. Ama deforme oluyor. Export ettiğim bölümünde de ıllastrator 8 yok. ai formatıda yok. (Programdan kaynaklanan bir hata olabilir mi?) bana vakit ayırdığınız için teşekkürler. iyi çalışmalar |
| | |
| | #10 |
![]() | illustratorde açıp, freehand mxe kopyala yapıştır yaparak sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin.ama freehand 10 ve daha alt sürümlerini kullanıyorsan illustrator dosyalarını desteklemiyorlar. |
| | |
![]() |
| Tags |
| açamıyorum, freehand, illustrator, vektörleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |