| | #1 |
![]() | Balon Yapımı İlk olarak gökyüzü renklerinde bir renk veriyoruz. Gradient araç çubuğuyla ![]() Aşağıdaki şekildeki gibi bir şekil çizip ve gradient uyguluyoruz. ![]() Bu şekli kopyalayıp bir küçültüyoruz. ![]() Bu kopyalama ve küçültme olayını iki kere daha yapıyoruz. ![]() Polygon araç çubuğuna tıklayıp aşağıdaki gibi değerleri giriyoruz. ![]() ![]() Alt alta iki tane daha kopyalayp. birisine limon sarısı, diğerinede mavi renk veriyoruz. ![]() Alttaki bölümü yapmak için pencil aracıyla çizim yapıyoruz. Swatches panelinden tutrleyi işaretleyip kontur bölümünü de siyah yapıyoruz. ![]() ![]() Rectangular Grid seceneğine tıklıyoruz. ![]() ![]() İpleri brush aracıyla boyuyoruz. ![]() Aşağıda da görüldüğü gibi balonumuzu tamamlamış oluyoruz. ![]() <<<<<<Alıntıdır>>>>>> Herkese kolay gelsin,iyi çalışmalar.
__________________ Eller yahşi men yaman, Herkes buğday men saman. |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | paylaşım için saol ![]()
__________________ kafkaf |
| | |
| | #3 |
![]() | faydalı bir ders saol ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | Rica ederim arkadaşlar.
| | |
| | #5 |
![]() | Paylaşım için sağol.. |
| | |
| | #6 |
![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | Güzel anlatım teşekkürler.
__________________ Parmağını sürsen elmaya, rengini anlarsın. |
| | |
| | #8 |
![]() | Mesaj Hatice ÇAVDAR tarafından (4 Hafta önce Saat 17:49:41 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 |
![]() | i anlatım arkadasım |
| | |
| | #10 |
![]() | Çok güzel bir anlatım olmuş. Çok teşekkürler. |
| | |
![]() |
| Tags |
| anlatım, balon, illustratorda, yapımıresimli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |