| | #1 |
![]() | ![]() ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | eline sagLik guzeL bir anLatim oLmus... |
| | |
| | #3 |
![]() | Bu anlamlı ders ve güzel anlatım için teşekkür edilir İllustrator derslerinde türkiyede büyük bir açık var. Bu açığı hep beraber iyişallah kapatırız. Saygılarımla. |
| | |
| | #4 |
![]() | Çok güzel bir ders olmuş Handemir. Ellerinize sağlık. ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | işte harika bir anlatım daha.. eline ve emeğine sağlık.. freehand den illustratöre senin bu derslerinle çok kolay geçeceğim..hocam saygılarımla
__________________ ![]() "betonun çatlayan bir kenarında yeşeren, can bulan bir çiçek" |
| | |
| | #6 |
![]() | çok teşekkür ederim herkese. insanın bildiğini şekillendirerek anlatması hiç kolay değilmiş arkadaşlar. ekran karşısında bir çırpıda yaptığım işlemleri anlatmam bayaa zamanımı aldı. ![]() umarım birilerine faydalı olur. |
| | |
| | #7 |
![]() | Çok faydalı olacağından eminim, eline sağlık güzel bir anlatım olmuş...
__________________ Günün rengi : C:64, M:0, Y:46, K:21 Merdüm-i dideme bilmem ne füsun etti felek Giryemi füzun eşkımı hun etti felek Şirler pençe-i kahrımda olurken lerzan Beni bir gözleri ahuya zebun etti felek |
| | |
| | #8 |
![]() | ellerine sağlık Handemir çok güzel bir anlatım. |
| | |
| | #9 |
![]() | eline sağlık handemir... |
| | |
| | #10 |
![]() | Harika olmuş ![]()
__________________ We live in virtual insanity. |
| | |
![]() |
| Tags |
| degrade, gradient, illustrator gradient, illustratorda, kullanimi, kullanımı, transparency |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |