![]() | ![]() | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
| | merhaba herkeze, illustratorda bir tiff fotografı transparan olarak kaydettiğim halde(photoshopta kaydediyorum) acamıyorum söyle bir hata veriyor (that tiff format is not supported) bunu nerden düzeltebilirim birde illustratorda arka beyaz fonu photoshoptaki gibi transparan yapabilcek bir araç varmı yani kısaca benim arkası transparan olan fotografları illustratorda calışmam gerekiyor yardım ederseniz cok sevinirim simdiden herkeze tesekürler |
| |
| Reklam | |
![]() | ![]() |
| | #2 |
| | illustratorda transparan özelliği vardır. normal kaydettiğiniz tif dosyasının, illustratorda window => transparency panelinden opacity'sini düşürebilirsiniz. ayrıca diğer sorunuza cevap, ctrl+ shift + D yaparsanız, sayfanız photoshoptaki gibi transparan olur. Mesaj Hande DEMİR tarafından (23-07-2008 Saat 09:20:58 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #3 |
| | ama bu bütün fotografın transparency düşürüyor yani ben illustratratora photoshopta transparan kaydedilmiş dosyayı acmıyormuyum ? corelde veya indesignda acabiliyorum |
| |
| | #4 |
| | photoshopta uyguladığınız transparanın gelmesini istiyorsanız, .psd olarak kaydedin photoshopta. |
| |
| | #5 |
| | eveet sonunda oldu tesekür ederim ![]() |
| |
![]() | |
| Tags |
| açamıyorum, bir, fotografı, illustratorda, transparan |
« önceki Konu
|
sonraki Konu »
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |