| | #1 |
![]() ![]() | ![]() 1. Yeni bir doküman açıyoruz. (RGB). 2 kare ve 2 daire oluşturuyoruz. Siz renkler ve resimlere bakın. (renkler aynı bu şekilde olması lazım. Çünkü daha sonra hareket olmaz, ayrınca her objeniz de Strok olmayacak) ![]() ![]() 2. İki tane dörtgen seçiyoruz. Horizontal ve Vertikal olarak ortalayın ![]() 3. Daha sonra daireleri siyah kare üzerine yerleştirin. Onların Center noktaları tam siyah karenin kenarına gelecek şekilde ayarlayın. Horizontal olarak hizalayın. ![]() 4. Brushes- New Brush – New Pattern Brush, çıkan menüden New Pattern Brush seçiyoruz. ![]() 5. Elips Tool ile 30x30 mm bir daire çiziyoruz. (dolgusuz Stroksuz) Bu daire üzerine Brush uyguluyoruz. (Yani Brush menüsünden daire üzerine taşıyoruz.) ![]() 6. Effect - Distort & Transform – Transform bu menüde Transform Effect resimdeki rakamların aynısını girin. ![]() 7. Görüyorsunuz obje dönüyor. (soldan - sağ) Daha Realistik Effect için bize ‘’aynı’’ Copy oluşturması gerekiyor. Burada objeyi seçiyoruz Reflect Toll aracıyla (Shift ve Alt tuşlarına basılı tutacaksınız) İkinci objeyi oluşturuyoruz. Bu sefer sağdan sola dönecek. ![]() 8. Obje benim gösterdiğim gibi duracak. Ama çok dikkat edin her obje üst üste gelmeyecek ve yan yana olması gerekiyor. Fazla boşluk oluşmaması lazım... Windows > Algin menüsü bu durumda size yardımcı olur ![]() Çeviri: kasta095 |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | sunumlarınız iyi, tbr.. |
| | |
| | #3 |
| | istesen şapkadan tavşanda çıkarırsın sen bravo ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() ![]() | teşekkürler...forumda bir ara birisi böyle bir resim paylaştı bende bu dersi gördüm kaç yıl önce, sizinle paylaştım. saygılar. iyi çalışmalar korhanya, her şey olabilir ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | İllustratör ve illüzyon ikisi bir arada. Bu program bir harika. emeğine sağlık. Saygılarımla
__________________ ![]() "betonun çatlayan bir kenarında yeşeren, can bulan bir çiçek" |
| | |
| | #6 |
![]() ![]() | |
| | |
| | #7 |
![]() | Tebrikler. Cok etkilendim. |
| | |
| | #8 |
![]() | tebrikler çok guzel ve etkileyici, fakat renkleri değiştirdim sarı kırmızı yaptım daha güzel dönüyor |
| | |
| | #9 | |
![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #10 |
![]() | |
| | |
![]() |
| Tags |
| dikkat gzleriniz bozulmasn |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |