| | #1 |
![]() | ![]() Daha önceden yapmış olduğum ve basılan çalışmanın öncelikle logo eskizlerini sizinle paylaşmak istedim,önümüzdeki günlerde bu firmaya yapmış olduğum diğer çalışmaları da sizlerle paylaşıcam...Yorumlarınızı bekliyorum ![]()
__________________ Gr@fakir öZlEM |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Öncelikle emeğine sağlık tatlım alt kısımda 1. logon benim favorim. Çalışmalarınıda en yakın zamanda arkadaşlarla paylaşırsan süper olucak Başarılarının devamını diliyorum ![]()
__________________ |
| | |
| | #3 |
![]() | Saol canım,bakıpta yorum yazmaya vakit ayırdığın için... ![]() İlgine tşk ederim... ![]()
| | |
| | #4 |
![]() | banada 4. çalışmanın 1.si hoş göründü gayet, bu logonun eskiz çalışması demişsin, birde uygulanmış halini, belki renklisini falan görebilirsek daha güzel olacaktır eminim. Kolay Gelsin.
__________________ time to re-imagination the world..! |
| | |
| | #5 |
![]() | bu çalışmanın bitmiş halini görmemiz mümkünmü renklerini merak ediyorum zeminde ne renk kullandınız önemli
__________________ vişne tadında mutluluk |
| | |
| | #6 |
![]() | bende 4-1 i derim güzel olmuş emeğe saygı
__________________ Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir |
| | |
| | #7 | ||
![]() | Alıntı:
Bu çalışmanın en son halinin fotoğraflarını en kısa zamanda sizlerle paylaşıcam. Alıntı:
![]() Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
__________________ Gr@fakir öZlEM | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() | Alıntı:
Bu çalışmanın en son halinin fotoğraflarını en kısa zamanda sizlerle paylaşıcam. Alıntı:
![]() Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
__________________ Gr@fakir öZlEM | ||
| | |
| | #9 |
![]() | bilgisayarım hata verdiği için iki defa cevapları yüklemiş bulundum ![]() ![]() şimdi eklemiş olduğum çalışmaların konu başlığına uygun olmadığını biliyorum fakat ilk gönderdiğim logo tasarımını birde basılmış ve tüm teknikler uygulanmış bir şekilde görün istedim... (dediğim gibi renk seçimi tamamiyle müşteriye aittir) şimdiden teşekkürler...
| | |
![]() |
| Tags |
| güzellik, imaj, kuaför, merkezi, salon |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |