| | #1 |
![]() | Arkadaşlar bir kurumsal kimlik çalışmasında yaptığım fatura tasarımında benden hesap bilgilerine de yer vermem istendi fakat işin garip yanı ben böyle birşey daha önceden görmedim hem kendi işlerimde yapmadım hemde başkasında bir örnegini göremedim Forumda gezinirken benim yaptığım sade tasarımın aynısını bu link'te gördüm şimdi elimde 3 ayrı hesab bilgisi var ve bukadar kurukalabalığı bu linkteki gibi bir tasarımda sizce nereye yerleştirmem uygun olur? |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Neyse ben mümkün olduğunca düzgün bir yerleşim yaptım... Ama yinede aklıma takıldı o yüzden sormak istedim sizlere ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | Eğer isterseniz fatura-irsaliye-adisyon-tahsilat makbuzu gibi çalışmaların örneklerinden oluşan bir freehand dökümanı gönderebilirim.Anlaşmalı matbaalardan alınmış çalışmalar olduğu için gerekli olan bilgilerin tamamı mevcut.
__________________ her şey'i gösteren herşey'den çok kendini gösterir... |
| | |
| | #4 |
![]() | bana özelden gönderirsen sevinirim eğer elinde örnek varsa...şimdiden teşekkür ederim... |
| | |
![]() |
| Tags |
| fatura, icin, irsaliyeli, tavsiye |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |