| | #1 |
![]() | geçen sene yaptığım bi ışıklı tabela çalışması. paylaşmak istedim ![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | o orta kısımlarda ki klasik coco cola şekilleriyle yaptığınız ayraçlarda beyaz ve siyah kullanmışınız. Bence siyah o bölümde olumlu durmamış. Bir de bana göre daha farklı, okunurluk açısından sorun çıkarmayacak fontlar seçebilirdiniz. Tasarım özellikle renk ve denge açısından güzel olmuş. Bu iki kriteri yerine getirdiğinizde zaten önemli bir aşamayı geçmiş oluyorsunuz. Elinize sağlık, bu tarz güzel çalışmalarınızın devamını ve bizlerle paylaşmanızı dileriz. İyi çalışmalar...
__________________ Günün rengi : C:64, M:0, Y:46, K:21 Merdüm-i dideme bilmem ne füsun etti felek Giryemi füzun eşkımı hun etti felek Şirler pençe-i kahrımda olurken lerzan Beni bir gözleri ahuya zebun etti felek |
| | |
| | #3 |
![]() | Daha büyük halini bizimle paylaşırsanız daha çok yorum alıcağınızdan eminim... |
| | |
| | #4 |
![]() | Mesaj xXx_designer_xXx tarafından (10-10-2007 Saat 19:36:04 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #5 |
![]() | güzel ama biraz karışık olmuş insan bakınca gözünü alıyo ya |
| | |
| | #6 |
![]() | |
| | |
| | #7 | |
![]() | Alıntı:
Saygılarımla... | |
| | |
| | #8 | |
![]() | Alıntı: ![]() | |
| | |
| | #9 |
![]() | Bu çalışmanız genel olarak hoş , ben beğendim. Karışık gibi olsada zaten istenilende odur. Renkler güzel dağıtılmış. Fotoğraflar iyi dekupe edilmiş, birazda gölge atılmış. Tebrik ediyorum. İyi çalışmalar... |
| | |
| | #10 |
![]() | sanırım iç mekan için hazırlanmış bir çalışma.. genel anlamda güzel.. karışık görünsede bölüm aralarını biraz daha belirgin hale getirip her bölümü biraz daha bağımsızlaştırsak daha güzel olabilirdi.. yani kargaşayı ortaya çıkaran arada herhangi bir ayırıcının olmaması.. emeğine sağlık |
| | |
![]() |
| Tags |
| isikli tabela |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |