|
|
#1 |
![]() |
![]() üniwde werilen bi konuydu tamamen tipografik çalışılcaktı we bn böle bişi yaptım yorumlarınızı bekliyorum ![]() arkadaşlar yorum beklioom ama yhaa ![]() Mesaj ufukdural tarafından (11-2008 Saat 06:55 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Tipografik çalışma için fena sayılmaz ama kenarlara çok yaklaşmışsın.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
farklı ve güzel olmuş
birde bunun olması için alınan vergilerin,üst üste gelen zamların afişini de yapalım bir ara....
|
|
|
#5 |
![]() |
teşekkürler kesinlikle katılıorum
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bence 'İ' nin çubuğunu beyaz yapmalıydın çünkü ilk bakışta aşağıdaki 2010 esprisi anlaşılmıyor
iyi sayılır ellerine emeğine sağlık![]()
|
|
|
#7 |
![]() |
saol ama işte okulda yapılan bişi olduu için tamamen sana ait olamıo hocada karışıo işin içine
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
2010 istanbul ile culture capital of... dikey olan arasındaki denge(her tasarım kriteriyle) çok güzel olmuş.'avrupa kültür başkenti' yazısı bloğu,boyutu,rengi,yeri? ilişki kuramadım.bide culture off.. (yataydaki) bir tekrar kaygısı oluşturmuş tasarımında sanki. bu arada eline sağlık
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
teşekkürler bu bnm ünideki bi çalışmamdı we ben bunu yaparken hocam bide birim tekrarı görmek istedi we ortaya böle bişi çıktı
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
1 beyaz olmalıydı bence de. İlk okuduğum 2010 oldu.
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| 2010, afişi, awrupa, başkenti, istanbul, kültür |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|