| | #1 |
![]() | beğenilerinize... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ hAYat o KaDar zOr Mu? AtılıRMıyız oYunDan beNZemezsek OnLara... |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | ![]() ellerine sağlik, bunu çok beğendim ama harflerin birleşim yerlerinde bir sıkıntı var gibi.. ve resimleri link vermek yerine direk buraya yüklersen, bizi de bir eziyetten kurtarirsin ![]()
__________________ Takıl bana, hayatın kaysın.. |
| | |
| | #3 |
![]() | 1- mevlana vectörü istanbul temasına gitmemiş arkadasım ama hoş bir çalışma 2- cok begendim 3- tipografik olarak algıladım ve hoş olmuş 4- güzel bir çalışma emeğine sağlık devamını dilerim.. ayrıca resimleri "forum1" olarak atarsan direk görebiliriz... kolay gelsin. |
| | |
| | #4 |
![]() | aslında böle yüklemiştim ama site yöneticilerinden uyarı aldım linkle yüklemem konusunda böle yüklüyorum! teşekkür ederim beğeni için ![]()
__________________ hAYat o KaDar zOr Mu? AtılıRMıyız oYunDan beNZemezsek OnLara... |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
__________________ Takıl bana, hayatın kaysın.. | |
| | |
| | #6 |
![]() | ama ilk yüklemede böle link verio bak şuan resimler görünüo düzelmiş sanırım doru yükledim ama ![]()
| | |
| | #7 | |
![]() | Alıntı:
Saygılarımla | |
| | |
| | #8 |
![]() | evet, şuanda doğru.. tebrikler ![]() pardon, cahit hocam düzeltmiş ![]()
__________________ Takıl bana, hayatın kaysın.. |
| | |
| | #9 |
![]() | teşekkür ederim hocam tekrar okuyup dikkate alıcam..
| | |
| | #10 |
![]() | 1. ve 4. çalışmaları ben logo olarak adlandıramıyacağım açıkçası güzel kolaj çalışmaları olmuş ancak logo olarak kullanmak neredeyse imkansız. 2.çalışma güzel olmuş eline sağlık ama balık tutan adamı kaldırırsan daha iyi olur gibime geliyo. emeğine sağlık. |
| | |
![]() |
| Tags |
| 2010, capital, culture, design, european, istanbul, logo |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |