| | #1 |
![]() | ![]()
__________________ kural 1: küfür etmek yok. |
| | |
| Reklam | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | çok sade bir iş... i leri bilerekmi ı yaptınız.? |
| | |
| | #3 |
![]() | Evet. Sade demek isterken? Zaten bu site de ne yapsak beğenmiyorlar zaten, hala anlamadım gitti. Kendileri çok iyi grafiker ya...
__________________ kural 1: küfür etmek yok. |
| | |
| | #4 |
![]() |
__________________ Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir |
| | |
| | #5 |
![]() | evet sade ama hoş olmuş sade olması zaten güzel olmuş ellerine sağlık |
| | |
| | #6 |
![]() | iyi de ben kötü demedim sade dedim yahu..Vallahi bilemeyizki kim ne kadar grafiker 2iş ile anlayamayız değilmi arkadasım bunu.. Beğenip beğenmemek zevk işi.. |
| | |
| | #7 |
![]() | evet üstatlar bende yeni başladım biraz merak varda çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık |
| | |
| | #8 | |
![]() | Alıntı:
Ama çalışman çok güzel onuda belirtmeden geçmeyeyim. Diğer bir kaç çalışmanıda gördüm gayet güzel. Bak işlerini beğenende varmış. Eleştirende olacak. Ve emin ol en sert ben eleştiririm. Böyle şeylere alışın. Kimse üzülmesin kimse kızmasın. ![]() | |
| | |
| | #9 |
![]() | sade fakat hoş olmuş. bizler, buraya yanlış ve doğrulurı söylemek,görmek için burdayız. birbirimize karşı ağır konuşmayalım. en iyi en kötü yooookkkk |
| | |
| | #10 |
![]() | gravideo yaptığın tasarım ne içindi, bir afişmi piyasayamı yaptın yoksa serbest bir çalışmamıydı? |
| | |
![]() |
| Tags |
| istanbul hikayeleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |