| | #1 |
![]() | Merhaba, Bilgeadam Adobe Yetkili Teknik Eğitim Merkezi 'Web&Grafik Tasarımı¬-400 saat' olan eğitimimi 04.06.2008 tarihinde tamamlayarak yaptığım projelerim doğrultusunda, 'Illustrator,Photoshop CS2, Indesign, Fireworks 8, Dreamweaver 8, Flash 8' programları Adobe Başarı Sertifikalarına sahip oldum. Staj yapabileceğim matbaa ya da ajans aramaktayım. İlgilenenlere cv mi gönderebilirim. İlginiz için şimdiden teşekkürler. Saygılarımla... |
| | |
| | #2 | |
![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #3 | |
![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
![]() | desinatör olarak yetişmek isterseniz görüşelim |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
![]() | Bilgeadam Adobe Yetkili Teknik Eğitim Merkezi 'Web&Grafik Tasarımı¬-400 saat' olan eğitimimi 04.06.2008 tarihinde tamamlayarak yaptığım projelerim doğrultusunda, 'Illustrator,Photoshop CS2, Indesign, Fireworks 8, Dreamweaver 8, Flash 8' programları Adobe Başarı Sertifikalarına sahip oldum. Staj yapabileceğim matbaa ya da ajans aramaktayım. Avcılarda ikamet etmekteyim. İlgilenenlere cv mi gönderebilirim. İlginiz için şimdiden teşekkürler. Saygılarımla... İş arayışım günceldir. |
| | |
| | #7 |
![]() | |
| | |
| | #8 | |
![]() | Alıntı:
Avcılarda ikamet etmekteyim, iş arayışım günceldir. | |
| | |
| | #9 |
![]() | İş arayışım günceldir. |
| | |
| | #10 |
![]() | [quote=esingormez;273819]Avcılarda ikamet etmekteyim, iş arayışım günceldir... |
| | |
![]() |
| Tags |
| aramaktayım, grafiker, istanbulda, olarak, yardımcı, İstanbulda |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |