İtiraf ediyorum; bil-mi-yo-rum!

Graficafe - İtiraf ediyorum; bil-mi-yo-rum! ...

Cevapla
İtiraf ediyorum; bil-mi-yo-rum!
fuducuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır

fuducuk(35)

Webmaster / Bursa

Standart

İtiraf ediyorum; bil-mi-yo-rum!

Alt 23-08-2009 #1
Sponsorlu Bağlantılar

Evet, zaman zaman çeşitli şirketlerde yüksek maaşlara çalışmış bir tasarımcıyım. Ama yıllardır içimde bir uhde var, hani şu PhotoShop'ta Pen Tool aracı varya, işte onu kullanmayı bilmiyorum! Bil-mi-yo-rum!

Ne yaptıysam anlamıyorum, bir şekil çizeceğim, tıklıyorum, öbür yere tıklıyorum eğilip büzülüyor, vermek istediğim şekli veremiyorum. Bu aracı anlamıyorum! Yıllardır çözemedim, yeter ya! İtiraf ediyorum; bil-mi-yo-rum!

Şunu bana öğretebilecek birileri var mı? İtiraf ediyorum; bil-mi-yo-rum!
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

Irmak:) isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Irmak:)(26)

Öğrenci (Grafik) / İstanbul

Standart
Alt 23-08-2009 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
İstersen öğretebilirim çok zor bir şey değil İtiraf ediyorum; bil-mi-yo-rum!
Bu mesajdan alıntı yap
parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır

parantez

Grafiker / Antalya

Standart
Alt 23-08-2009 #3
rahatlamışsındır kardeş.:rofl::rofl::tongueout::tongueout:
Bu mesajdan alıntı yap
fuducuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır

fuducuk(35)

Webmaster / Bursa

Standart
Alt 23-08-2009 #4
İstersen öğretebilirim çok zor bir şey değil İtiraf ediyorum; bil-mi-yo-rum!
Ciddi mi? Nasıl yapacağız onu? utan.gif

rahatlamışsındır kardeş.:rofl::rofl::tongueout::tongueout:
İtiraflar rahatlatır . )
Bu mesajdan alıntı yap
Irmak:) isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Irmak:)(26)

Öğrenci (Grafik) / İstanbul

Standart
Alt 23-08-2009 #5
bana e-maille ulaşırsan sana ayrıntılı bir şekilde yardımcı olurum
Bu mesajdan alıntı yap
d3niz isimli Üye şimdilik offline konumundadır

d3niz

UI Pilot

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 23-08-2009 #6
Buraya yazıverseniz de biz de öğreniversek. İtiraf ediyorum; bil-mi-yo-rum!
Bu mesajdan alıntı yap
parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır

parantez

Grafiker / Antalya

Standart
Alt 23-08-2009 #7
Buraya yazıverseniz de biz de öğreniversek. İtiraf ediyorum; bil-mi-yo-rum!
bence de bilgi paylaştıkça çoğalır...:angel::angel:
Bu mesajdan alıntı yap
vasili_zaitzev isimli Üye şimdilik offline konumundadır

vasili_zaitzev

Grafiker / Konya

Standart
Alt 23-08-2009 #8
Ya ben de bişiy itiraf edeyim.Çocukken o fincanı ben kırmıştım kardeşimin bi suçu yoktu annecim.Bu arada ben de bilmiyorum o aracı resimli bi paylaşım olsa keşke ah ah İtiraf ediyorum; bil-mi-yo-rum!
Bu mesajdan alıntı yap
fuducuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır

fuducuk(35)

Webmaster / Bursa

Standart
Alt 23-08-2009 #9
bana e-maille ulaşırsan sana ayrıntılı bir şekilde yardımcı olurum
Ekledim, teşekkürler ilgine.

Buraya yazıverseniz de biz de öğreniversek. İtiraf ediyorum; bil-mi-yo-rum!
Ben öğreneyim, sana da öğreten ben olurum. Kulaktan kulağa oynar gibi aktarım yoluyla öğreniliyor bu araç . P

Ya ben de bişiy itiraf edeyim.Çocukken o fincanı ben kırmıştım kardeşimin bi suçu yoktu annecim.Bu arada ben de bilmiyorum o aracı resimli bi paylaşım olsa keşke ah ah İtiraf ediyorum; bil-mi-yo-rum!
Sen benim çocukluk itiraflarımı bir duysan! .) Rağbet olursa yazarım buraya. . )
Bu mesajdan alıntı yap
Irmak:) isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Irmak:)(26)

Öğrenci (Grafik) / İstanbul

Standart
Alt 24-08-2009 #10
Tamam bugün resimli bir anlatım hazırlıyorum
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

Cevapla

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
Manavgattan ikamet ediyorum iş arıyorum.! claxs İş Arayan İlanları 3 23-09-2009 13:01:21
Protesto ediyorum!!! >:( helvetica neue Grafik Tasarımcıların Soru ve Sorunları 23 28-06-2009 15:06:59
Kitap kapağı(deneme) İtiraf Ediyorum(nesil) suleymansasmaz Kitap kapağı, broşür, menü vb. 16 17-09-2008 21:40:43
Devam ediyorum :) Pondore Fotoğrafçılık 9 22-06-2008 22:08:49
Animasyonu şiddetle tavsiye ediyorum! Hades Diğerleri 1 22-06-2007 23:57:52

Kapat
Şifremi Unuttum?