| | #1 |
| | Jaguar Panthera onca, Panthera cinsinin Yeni Dünya’daki tek temsilcisidir. DNA araştırmalarıyla elde edilen kanıtlara göre aslan, kaplan, leopar, jaguar, kar leoparı ve bulutlu leopar ortak bir ataya sahiptir ve bu da yaklaşık altı ile on milyon yıl önceye dayanır. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır |
| | |
| | #2 |
![]() | çok asil hayvanlar ya. teşekkür ettim çok!
__________________ . Fikrin varsa yorumunda vardir. yorumun varsa orjinal bir eserinde vardir. . |
| | |
| | #3 |
![]() | Biri şu fotoğrafları yayınlayan arkadasa jaguarla leopar arasındakı farkı açıklasın... |
| | |
| | #4 |
![]() | sen niye açıklamıyon farkı bizde bilelim ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | çok şeker hayvanlar ilk resim resim harika tşkler..
__________________ Mutlu olmak için içinde bulunduğunuz 'an' dan daha iyibir zaman olduğuna karar vermek için beklemekten vazgeçin.Mutluluk bir varış değil, bir yolculuktur.Pek çokları mutlulugu insandan daha yüksekte ararlar, bazıları da daha alçakta.Oysa mutluluk insanın boyun hizasındadır Biz üç kişi yaşıyoruz..ben keyfim ve kahyası.. ![]() |
| | |
| | #6 | |
| | Alıntı:
iyi oku bu yazıyı gözüne.. sağolasın arkdaşım güzel cevap vermişsin... | |
| | |
| | #7 |
![]() | düşünsenize bi bu hayvanlar kedi gibi evcil, evlerinizde kedi köpek yerine bunlari besliyorsunuz ellerine sağlik..
__________________ Takıl bana, hayatın kaysın.. |
| | |
| | #8 |
![]() |
__________________ ![]() imza atmayı bilmem, parmak bassam olur mu |
| | |
| | #9 |
| | benmde jaguarım olsa hiçte fena olmaz.. ama ısırmayan cinsinden ısır dediklerimi ısırıcak, beni ısırmıcak ![]() ![]() ![]() (tıphı çizgi filmlerdeki gibi) |
| | |
| | #10 |
![]() | ne kadar masum havancıklar..sizce de öyle değil mi? ![]()
__________________ ---->>theöz<<---- |
| | |
![]() |
| Tags |
| aslan, dna araştırmalarıyla elde, fotoğrafları, jaguar, jaguar panthera onca, kaplan, leopar, panthera cinsinin, yeni dünya temsilcisidir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |