| | #1 |
![]() | Öncelikle herkeze selamlar... Arkdaslar jhf vista 3308 baskı makinesi kullanıyorum. O kadar çok sorun yaşadım ki ( makineyi satın alışımdan bu gune kadar ) artık umutsuzları oynuyorum. son problemim önce siyah kafa boya kesti. açık olmasına rağmen boya atmıyor. aynı problem şimdi mavide basladı. bunun yanı sıra birde footğrafları ya da içinde mavi olan yazılarıda gölgeli atıyor. Kafa üzerinde ki pci kartını yeni aldım, 32 pinlik kabloyu yeni aldım. Makinenin kafaları yeni. teknik servis ortam sıcaklığı diyor ama ben nem ve sıcaklığı digital baskı ortamına göre ayarlamışım. Hortumların hava alabileceğini söyledi bütün hortumları kestim yenisini taktım. Problemim bir türlü düzelmiyor. yardımcı olmanız dileğimle iyi çalışmalar... |
| | |
| | #2 |
![]() | O makinaların sorunları bitmez.Bende 3 m.lik var.Kendim öğrendim.Boya kesme için rezervleri indir ve kaldır.mm lik ölçülerle dene düzelir.Boya kıvamı ve sıcaklık da sorunlardan sayılır. |
| | |
| | #3 |
![]() | bende infiniti 33vbx kullanıyorum3,20lik boya kesilmeleri bende de oluyordu bu durum oda sıcaklığlna ve kafaya bağlı hasas kafaolduğu için toz-tüy-kıl vb.tıkanıyor kafanın arkasından solvent temizliği yapman lasım solutionbutonlu temizlik haftada bir iş olmadığı zamanmakinayı online modunda belletmeli yine haftada bi kafalara solvent temizliği yapmalısın
__________________ |
| | |
| | #4 |
![]() | aynı zaman damuallimin deği faktörlerde geçerli
__________________ |
| | |
| | #5 |
![]() | söylediğiniz işlemlerin hepsini denedim, ardından kafaları söküp baska yere taktım aynı kafalar orada atış yaptı. fakat yine yerine taktığımda sorun devam etti. kablolarını ve hortumlarını yeniledim yine sorun devam etti. çıldıracağım... |
| | |
| | #6 |
![]() | Taylan kardeş umutsuzlğa düşme.Rezervleri yani kafaların bulunduğu bölüm arkasında boyakutucukarını yandaki vidyı gevşeterek aşağı yukarı yap dene.Yukarı kalkarsa boya akışı artar. inerse azalır.Boya kesmesi için en önemli sorun budur.Bir de elektrik topraklamana bak yoksa hemen makinaya yeni hat çek. |
| | |
| | #7 |
![]() | arkadaşım o makinalar sorunlu değil;sorunlu ötesi sorun abidesi hiç uğraşma makinayı elden çıkar harcadığın zamana boyaya ve malzemeye yazık uğraşma sen çıkamazsın işin içinden kaldıki o makinayı getiren sorumsuzlar çıkamıyo sorunları düzeltemiyor gel sana yeni makina verelim :-) |
| | |
| | #8 |
![]() | evet yeni br makine almaya karar verdim aslında... |
| | |
![]() |
| Tags |
| jhf, sorunlarim, vista |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |