![]() | ![]() | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
| | ************** Mesaj Gökhan TEKİN tarafından (09-01-2009 Saat 12:36:01 ) değiştirilmiştir.. Sebep: . |
| |
| Reklam | |
![]() | ![]() |
| | #2 |
| | Evet türkçe joomla sitesi olarak üstüne site yoktur joomla konularında yardımınıza açık olan joomlatr.org yi ziyaret etmenizi tavsiye ederim.. Tüm modüller ve eklentiler mevcut en son çıkan modüller ve eklentiler sitede her daim takip ediliyor. Joomla sevenlere duyurulur ![]() |
| |
| | #3 |
| | slm gökhan bey,artijoomla üye adıyla açıklamalı bi mesj attım.ama mesaj ortalıkta galiba.ben ankarada yaşayan ve engelilerle çalışan bir eğitimciyim.joomlart dan bi portal teması beğendik ve satın aldık ama kurup etkili hale getiremedik yani daha çok işimiz var bu hızla biz bunu halledemiyeceğiz. Bize ankarada yaşayan ve bu konuda yardımcı olacak birilerini önerir misiniz lütfen...teşekkürler Mesaj Cahit GÜLDEN tarafından (05-08-2007 Saat 11:58:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: imla |
| |
| | #4 |
| | Joomlatr nin sahibi kesh . Kendisi sizinle ilgilenir kendisinden rica ederiz zaman oldukça yardımlarını eksik etmez. Zaten destek sitesi de verildi yukarıda gerekli olan tüm materyaller ve gerekli olan size verilecek yardım ekip i orada hazır sizi bekliyor . Zamanım oldukça bende size bizzat yardımcı olmaya çalışırım... Yakında joomla ile ilgili açıklamalı derslerede başlıyacağız... Saygılarımla yaptığınız iş çok güzel tebrik ederim... |
| |
| | #5 |
| | selam gökhan tekin bey,ilginize ve yanıtınıza çok teşekkür ediyorum.bizi çok mutlu ettiniz.sizlerde çok güzel işler yapıyorsunuz.ayrıca forumunuzdan da çok etkilendim.en kısa zamanda iletişime geçebilmekten büyük mutluluk duyarım.sevgi ve saygılarımla |
| |
| | #6 |
| | joomla ile sadece cubecart hazırladığım dönemde ilgilenmiştim.. sanırırm bi 3 yıl kadar oldu..eğer derslere en baştan başlarsanız yeniden öğrenmek keyif verir.. Saygılarımla.. İlk ders Joomla nedir ? Farkı nedir? gibi mesela |
| |
| | #7 |
| | arkadaşlar joomlatr de de zombie benm grrseniz yabancılamayın ben joomlayı severim linux hostingle pek bi uyumlu bana tr desteği lazım ya joomlatr yavaş ya bana bi sevabına tr destek buluns yafbu arada joomla başlığı açsınlar seve seve anlatabilirim... /administrator panelini |
| |
| | #8 |
| | |
| |
| | #9 | |
| | Alıntı:
![]() | |
| |
| | #10 |
| | joomlatr yavaş ne demek ben onu anlamadım ![]() joomla görsel ders linklerini yakında burayada ekleyecağiz ancak 1.5.x versiyonu için yaknda görsel dersler hazırlanacaktır. |
| |
![]() | |
« önceki Konu
|
sonraki Konu »
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |