| | #1 |
![]() | ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() | değişik bir çalışma olmuş teşekkürler. |
| | |
| | #3 |
![]() | merhaba, sembolik bir çalışma olmuş . mesajlarla dolu . fikrinize ve ellerinize sağlık.iyi çalışmalar. |
| | |
| | #4 |
| | İlginç..Renkler pek uymamış yeşil ve pembe ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | Kolaj tekniğini oldum olası absürd ve gereksiz bulmuşumdur. Kolajın tam olarak arkadaşın yaptığı çalışma gibi olduğunu ele alırsak gayet başarılı olmuş. |
| | |
| | #6 |
![]() | Absürd? Gereksiz? Kolaj adında bir sanat dalı var biliyormusun? Gereksiz bir bilgi ama yazayım dedim: Fransızca 'yapıştırma' anlamına gelen kolaj, yüzey üzerine cam ,kağıt,basılı malzemeler,ayna,duvar kağıdı gibi nesnelerin yapıştırılmasıyla elde edilen resimsel bir kompozisyon tekniğidir.sanat tarihinde kolaj tekniğini ilk kez bilinçli olarak kullanan akım kübizmdir.kübizm akınmındaki sanatçılar sıradan nesneleri kolajda bilinçli olarak tercih ederek sanatı paha biçilmez gören burjuva sanat kuramına meydan okurlar. |
| | |
| | #7 | |
![]() ![]() | Alıntı:
bence bu yorum sayılmaz...sebebinizi açıklarmısınız? çalışmalarınız enteresan buldum. arkadaşlarımızın dediği gibi çok şey ifade ediyor, tasarımınıza daha neler eklenebilirdi...kadınsız bu dünya olmazdı
__________________ ангелы здесь больше не живут ![]() | |
| | |
| | #8 |
![]() | enteresan olmuş, güzel olmuş + kadına dair pek çok farklı şey bi arada bi bütün olarak sunulmuş.. Zaten kolajın cazip yanı da bu bence; bi araya gelmesi aklınızdan geçmeyecek şeyleri yanyana getirmesi (özgürlük heykeli meşalesindeki laleler gibi) |
| | |
| | #9 |
![]() | Anlaşılabildiğim için çok mutluyum, teşekkür ederim. |
| | |
| | #10 |
![]() | çok hoş olmuş ellerine saglık anlam bakımından mavitayfa katılıyorum objeleri çok iyi secmişsin ama parçaları birazdaha bölebilirdin yani etegi 2 kumaştan degilde farklı farklı birçok kumaşın birleşmesinden yapabilirdin parçalar bana az geldi arka zenimdede aynı şey söz konusu resim çok güzel gözüküyor ama birazdaha parcalanmalı diye düşünüyorum kolay gelsin devamını bekliyorum |
| | |
![]() |
| Tags |
| çalışmam, ilk, kadın, kolaj, konulu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |