| | #1 |
![]() | hertürlü baskı kafası itina ile %99 servis garantili açılır.özellikle de xaar kafa açılmaz diyenlere duyurulur bu kardeşin işin sırrını çözdü.özel bir madde ve kaliteli bir makina ile tıkanık kafası olan arkadaşlar mesaj bıraksın |
| | |
| | #2 |
![]() | abicim benim myjet 320 var kafalar xaar 128 plus 2 kafada çizikler atacak şekilde tıkalı nasıl açacaz napıcaz şimdi söylermisin |
| | |
| | #3 |
![]() | bence tıkalı kafalara bi solvent bas..... belki açılır... kardeş, zannedersem sen myjet'i A&A Reklam'dan aldın... benim patronum da daha önce A&A Reklam'dan Longcolor 3308 makina aldı..... Makina haşat oldu.... Aman.. Myjet'ine iyi bak.... |
| | |
| | #4 |
![]() | dönüşüm şart irtibata geçin aydınlatalım.. kolay gelsın |
| | |
| | #5 |
![]() | lutfen acıl telefon numaranızı bırakın |
| | |
| | #6 |
![]() | xaar kafayı açarsınız doğruda bende açıorum bunun için özel bir maddeye gerek yok kaliteli bir solvente kafaları söküp yatırdınızda açılıo ama % 50 den fazlası çapraz ateşleme yapıo bu yüsden en güseli kafaları o hale getirmemek tir getirdiniz isede kafaları sökün giriş ve çıkış solventin içinde kalacak şekilde dik bir konumda solvente yatırın 2 gün felan sonra kafaları takmadan solvent basarak açabilirsiniz |
| | |
| | #7 |
![]() | dediklerinizi yaptım kafalara solvent bastım hatta özel bi solvent getirtim belki anlarsınız solventin rengi yeşilimsi gibi bişi fazla etkisi olmadı birileri yardımcı olsun bıktım bu çizgilerden tel irtibatım 05** *** ** ** |
| | |
![]() |
| Tags |
| kafa, temizleme |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |