| | #1 |
![]() | merhabalar arkadaşlar.bundan sonra bu başlıkta, photoshop ve illustrator programları ile çizdiğim ve renklendirdiğim illüstrasyon çalışmalarımı yayınlıyorum...yorumlarınızı beklerim. ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ E=mc hammer Mesaj goblin tarafından (16-11-2007 Saat 16:27:23 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
![]() | merhaba,öncelikle hoş geldin aramıza..Hepsinden çok ilki(kutudakich9.jpeg)görsel olarak daha çok hoşuma gitti..Nasıl çizdin? |
| | |
| | #3 |
![]() | hoşgeldin aramıza çizimlerin ve karakterlerin çok hoş eline sağlık... |
| | |
| | #4 |
![]() | Merhabalar aramıza hoşgeldin ![]() Ama gerçekten hoşgeldin....... Öbür çalışmalarını merakla bekliyor olacağım. |
| | |
| | #5 |
![]() | formumuza hoşgeldiniz kahraman kılıç ![]() çalışmalarınız profesyonelce ve ilham alınacak tarzda bazıları çocuk kitaplarındaki çizimleri andırıyo ki ben bu tür çizimlere bayılırım ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | kahraman Bey Hoş Geldiniz. Kaliteli Ve Devamını Görmek İstediğimiz Çalışmalar. İyi Çalışmalar Kolay Gelsin |
| | |
| | #7 |
![]() | teşekkür ederim,hoşbulduk sayın karikaturist.çalışmalar hakkında bilgi veremedim acele ile yüklediğim için.bahsettiğiniz çalışmanın adı kutudaki canavar.kişisel bir illüstrasyon çalışması ve elde 0.4 ince uçlu pilot kalem ile yer yer taramalar yaparak çizdim ve photoshop programında fırçalar yardımıyla renklendirdim.yorumunuz için size de teşekkür ederim sayın peymane.cahit bey burada bulunmaktan dolayı inanın çok hoşnutum.bundan sonra daha birçok çalışmamı sizlerin yorumuna sunacağım teşekkürler yorumunuz için.sayın mavitayfa size de yorumunuz için teşekkür ederim.çalışmalarımı beğenmenize sevindim ve sayın mc_mrt,size de yorumunuz ve sıcak karşılamanız için teşekkür ederim.
__________________ E=mc hammer |
| | |
| | #8 |
![]() | birincisi ''magician'' isimli çalışmam.tamamen photoshop programında çizdim ve renklendirdim.ikinci çalışmanın ismi ise ''çocukluk oyunları''.kağıt üzerine çeşitli maddeler dökerek lekeli bir zemin elde ettim ve üzerine illüstrasyonumu çizdim ve photoshop programında değerleri ile oynadım ve renklendirdim. ![]() ![]()
| | |
| | #9 |
![]() | hepside çok güzel . tebrikler . |
| | |
| | #10 |
![]() |
| | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |