| | #1 |
![]() |
__________________ !!! ... кєη∂ιмι уιηє кєη∂ιм∂є уσк єttιм ... !!! |
| | |
| | #2 |
![]() | merhaba bunlar çizimmi, çizimse bana gönderirmisin adın nedir |
| | |
| | #3 |
![]() | Sayın Funda-Ali; sorduğunuz soruların, konuyla alakası anlayamadık biz. Kusurumuza bakmayın. Bizi aydınlatırsanız seviniriz... |
| | |
| | #4 |
![]() | Paylaşım için teşekkürler. Bu arada Funda-Ali Clipartları istiyorsanız link tıklamanızı öneririm.. |
| | |
| | #5 |
![]() | saolun arkadaşlar
__________________ !!! ... кєη∂ιмι уιηє кєη∂ιм∂є уσк єttιм ... !!! |
| | |
| | #6 |
![]() | Roxelana.. neyi anlamadın clipartlar çizimmi diye sordum birde blacktower'in gerçek adını sordum. linke tıklıyorum ama sonra üyelik şifre soruyor. giriyorum ama olmuyor |
| | |
| | #7 |
![]() | Çok sağol. İşimize yarayacak clipartlar. |
| | |
| | #8 |
![]() | funda-ali linke tıkladıgın zaman orda birkaç harf yada rakam çıkar onları yanındaki boşluga yazıp submit dedikten sonra altında download yazar butun upload ve download siteleri bu mantıkla çalışır. bu sekilde indirebilirsin dosyayı |
| | |
| | #9 |
![]() | arkadaslar herkese merhabalar sizden bir sey rica edecegim. Bir elektrik firmasi icin (ekolsan grup) logo çalışması yapıyorum. Bana internetten bedava clip art indirebilecegim bir adres soylermisiniz. cok acil. tesekkurler |
| | |
| | #10 |
![]() | Bende bu cizimleri nasil indirebilirim banada bu tarz cizimlerden gerekiyor, yardim ederseniz memnun olurum.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| clipart bird vs |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |