| | #1 |
| | Arkadaşlar bir firmaya yapmış olduğum kartvizit çalışmam düşünceleriniz nedir ? ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() | klasik.... |
| | |
| | #3 |
![]() | bencede biraz klasik olmus ancak hos duruyor logo biraz farkli olsa guzel olacagini dusunuyorum
__________________ iddia ediyorum su an ctrl+w ye basamassin !!! |
| | |
| | #4 |
![]() | klasik daha iyi olabilirdi arkadaşım ..
__________________ .....AF BENİM İŞİM DEĞİL.... |
| | |
| | #5 |
![]() | bence güzel bir kart ellerinize sağlık |
| | |
| | #6 |
| | arkadaşlar klasik demek ne demek yorum yazın dedim ![]() ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | bence sıradan klasik bir çalışma fena değil |
| | |
| | #8 |
![]() | Evet bencede klasik ne demek birisini bunu açıklarmı ? Bence gayet sade ve hoş bir görsel hatta son zamanlardaki grafik tasarım kirliliklerinde kullanılan hiç bir photoshop efekti kullanılmamış.. Görsel kartvizit çalışması... |
| | |
| | #9 |
![]() | benim klasikten kastım:sade ve henüz kartvizitler photoshop ile şenlenmeden önce yapılan kartvizitler gibi... yaani :vaoov ne güzel düşünmüşsün. nasıl aklına geldi? yada ne kadar uğraştın bunu oluşturmak için ? denecek bi tasarım değil. ama yanlışta anlaşılmak istemem.emek verilmiş ... ve ben klasik ve sade tasarımları severim. hatalıda görünmüyor...sade hoş... kolay gelsin... |
| | |
| | #10 |
![]() | Tasarım için klasik tabirini kullanan arkadaşlara istinaden kendi fikrim; bir yapı kimyasalları yapan şirket için çok şık ve güzel bir kartvizit olmuş bence böyle bir şirkete yapılacak tasarım budur. |
| | |
![]() |
| Tags |
| kartvizit almam |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |