| | #1 |
![]() | ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() ![]() | |
| | |
| | #3 |
![]() | kanka hani kartın neriyedur daaaa ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ FİKİRLEREKURŞUNİŞLEMEZ |
| | |
| | #4 |
![]() | ![]() özür diliyorum dün yüklerken hata oldu.yeniden yükledim. |
| | |
| | #5 |
![]() | basit bise kötü.. tabi bu benim düsüncem..
__________________ Dagciyim Sevda zirvesine tirmanan. Oksijensizlige Bir nefes sen. Gökyüzü mavi çalan. Yönsüzlüge Kutup yildizi. bir cig düser ve bir nefes icin seni isteyen.. |
| | |
| | #6 |
![]() |
__________________ FAYDASIZ FAYDALARDAN BIKTIM... |
| | |
| | #7 |
![]() |
__________________ s_s |
| | |
| | #8 |
| | çok basit kötü olmuş |
| | |
| | #9 |
![]() | Bence de biraz kartvizit örneklerine baksan iyi olur. Logo fena değil ama mavi zemin üzerinde kötü duruyor. |
| | |
| | #10 |
![]() | bence arkadasim acele etme iyi düsün birkaç çalisma yap onlar arasinda secmeler yap sonra bi yenilerini yap onlarda da secme yap en son yaptigin örnek daha iyi olacaktir... bu sekilde yaparsan kendini daha iyi birseyler yapmaya zorlamis olursun.... saygilarimla doctor ridak....
__________________ Dagciyim Sevda zirvesine tirmanan. Oksijensizlige Bir nefes sen. Gökyüzü mavi çalan. Yönsüzlüge Kutup yildizi. bir cig düser ve bir nefes icin seni isteyen.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| çalışmam, kartvizit |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |