| | #1 |
![]() | ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() | kartvizit için fazla abartı bir calısma olmus üstelik yazılar cok dağınık ve yazılara zannedersem embos vermişsin yazıları bi tarafa toplayarak ve arka fondaki gökhan özen fotoğrafını biraz daha flu yaparsan daha güzel bişey cıkabilir ama emek harcamıssın buda güzel bişey ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | bu benim ps ilk başladığım zamanları yaptığım kartvizit çalışmamdı. eleştiri için tşk ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | guzel çalısma ama kartvızıt calısmam demıssın. kendımden suphe ettım bı an acaba benmı kartvızıtın ne oldugunu bılmıyorum dıye.ben hayatyımda boyle bı kartvızıt gormedım. daha cok afişe benzemıs. bu benım yorumum tabıkı... |
| | |
| | #5 |
![]() | renkli yazmak yasak classman
__________________ Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir |
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #7 |
![]() | Bu günlerin kasarım modası sade ve şık tasarımlar... Beyaz boşlukları olabildiğince kullanmak gerekir... Sizin kartvizitiniz gözü çok yoruyor ve çok karışık... Kendinize bir öge belirleyin ve kartvizitinizi alacak olan kitlenin dikkatini belirlediğiniz ögeye çekmeye çalışın.
__________________ Bakakaldım ardından... Ne gözümü alabildim... Ne göze alabildim... Duydum. Ne yapıyor acaba? .. demişsin Günlerim öylesine sıradan ki.. Tek yaptığım seni unutmaya çalışmak.! Hayatın manasını aramıyorum. Bi manası olmadığını öğrendim. Her şey ve herkes Öylesine değersiz ki Senden sonra Onlara nasıl değer verebilirim ? "İnsanoğlu yabancısı olduğu şeyi barbarca, kendi aklına uyduramadığı şeyi de akıl dışı diye tanımlar." Nietzsche |
| | |
| | #8 |
![]() | bu kartvizit değil sanırım bunu sende biliyorsun..bunun ne olduğu konusunda sende zorlandın kanımca bundan olsa olsa web site için banner filan olur sanırımkendi içinde renkler güzel ama efektler ağar mı gelmiş desem bi durum var..tşkler |
| | |
| | #9 |
![]() | |
| | |
| | #10 |
![]() | |
| | |
![]() |
| Tags |
| kartvizit, almam |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |