![]() | ![]() | |
![]() |
| 08-04-2008 | #1 |
| | Bunu örnek olması için ekledim. Yani esinlenen olur belki diye. (Tabiki beğenen esinlenir sadece ) Kartvizitlere çeşitli bıçak izleri vererek şekillendirebilir ve sıradışı yapabiliriz. Sıradışından kastım sizin vereceğiniz bıçak izi değil. Bıçak izi ile birlikte yapacağınız çalışma kartviziti güzelleştirecektir. Kartvizitte yazan özel bilgileri bu şekilde sakladım. ![]() Birde sizin için örnek bir kaç kartvizit bıçaklarını fikir olsun diye veriyorum. ![]() Bu arada bazı firmlaların kurumsal yapılarına uygun olarak bıçak izi çiçek,böcek,araba,uçak yada firmanın amblemi v.b çoğaltılabilir Örnek : ![]() İstiyenler buradan bu bıçakları .eps olarak burada indirebilirler. Rar şifresi Kartvizit çalışması basıldı ancak isteyen eksiklerini söyleyebilir. Maili yazarken gerçek olmadığı için olsa gerek Türkçe karakter kullanmışım Sonradan farkettim kendi eksiğim. Umarım bunların faydasını görenler olur. |
| |
| Reklam | |
![]() | |
| 08-04-2008 | #2 |
| | Siyah katvizitte iddialı bir renk lakin burda çok hoş olmuş. eline emeğine sağlık, bıçak kesimlerini bigün grafiker olursam lazım olur diye indiriyorum ![]() |
| |
| 08-04-2008 | #3 |
| | Beğendiğinize sevindim. Siyah %100 siyah değil. O yüzden basılmış halinde mat bir siyah olarak görünüyor. Bıçakları ben buradaki arkadaşların fikir edinmeleri için yaptım. Kimse bıçaklı bir çalışma yapmamış. Arabalı örnek çoğaltılabilir. Umarım faydasını gören olur. Bence kartvizit çok önemli. Şahıslar hakkında ilk izlenim onların kartvizitleridir. Eğer bir iş görüşmesiyse eğer kartvizit o işi bağlamak için % 20 fayda sağlar. (İzafi bir değer verdim önemli olduğunu vurgulamak açısından.) |
| |
| 08-04-2008 | #4 |
| | çok güsel.. kartvizit yaptıracaktım bunlar bende farklı fikirler uyandırdı.. peki bi köşesi oval bi kartvizit istesem matbaa daki zorluğu nedir ? uğraştırırmı ?? fiyata ekstra etki yaparmı ? |
| |
| 08-04-2008 | #5 |
| | Hayır ek bir masrafı olmaz. Sonuçta tüm kartvizitler traşlanır yada bıçaklanır. Ama matbaa bu iş için para talep ederse genede bilemem. Bilen arkadaşlar varsa fikirlerini paylaşırlar. |
| |
| 09-04-2008 | #6 |
| | Tıraşlanması, giyotinde istenilen olçüye getirmek demektir. Bu düz kesim de demektir ayrıca. Tabiki maliyet getirmez. Fakat özel bıçak yapıldığında maliyet getirmesi kaçınılmazdır. Matbaa bunu niye talep etmesin ki. Tabi extra maliyet getirir. |
| |
| 09-04-2008 | #7 |
| | Düz Kesimlerde Bir Ücret Taleb Edileceğini Zannetmiyorum Ancak Ovallerde Kesinlikle Taleb Edilir ![]() |
| |
| 12-03-2009 | #8 |
| | Teşekkürler |
| |
| 12-03-2009 | #9 |
| | güzeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllll |
| |
| 13-07-2009 | #10 |
| | Herkse Selam arkadaşlar... Konuya biraz yabancısınız belli )Düz kesimlerde (dörtköşe) giyotin kullanıldığından ürcet alınmaz. Ancaaaak, Dörtköşe düz kesimin dışına çıktığınız an; hem film, hem bıçak, hemde kesim ücreti olmak kaydıyla bayaa bi fark ödersiniz. Günümüz itibarıyla Mesela 5000 Adet kartvizit için örneklemek gerekirse; Film : 2.5TL fark bıçak: 25TL fark ve Kesim: 20TL fark oluşurki TOTAL'de size 45-50TL fark getirir. Bu bıçağın maliyetine göre deişir tabi. Ben min. hesapladım. Bu yüzdendirki her müşteri özel kesim karta yanaşmaz. Ama toplu kartvzit olayına girip maliyet düşürebilirsiniz. Offff çok uzattım galiba, kusura bakmayın. ata_sar ajans (Reklam-Tanıtım-Matbaa) |
| |
![]() | |
| Bookmarks |
| Tags |
| kartvizit bak |
« önceki Konu
|
sonraki Konu »
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |