| | #1 |
![]() | Çalışmam da bir terslik hissediyorum ama tek yönlü göremedim.Sanki objeler büyük gibi diyeceğim ama ..Sizlerinde yorumlarınız görmek isterim. Teşekkürler.. ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() | ewet barız bı sekılde oran savası hakım... yanı bı pantolonla kol dügmesını aynı buyuklukte kare ıcerısine alırsan bence cok garıb durur. burda da bunu basarmısısn.... bence bıraz urunelerın seklını dusunerek tasarım uzerınde radıkal bı degısım yaşat.... kolay gelsın
__________________ Hayat; vektorel kısa bir çizgiden ibaret. O nu dilediğinizce çizin. Çizin, çizin... KORKMAYIN ![]() +-+-+-+-+-+ |a|D|o|B|e| +-+-+-+-+-+ |
| | |
| | #3 |
![]() | Teşekkür ederim..Sanırım boyutsal bir bozukluk ... |
| | |
| | #4 |
![]() | insert galiba. objeler oldukça büyük. kontras degerlerinde sönüklük var. kullandıgın font kurumsal degil. sayfa taslagına biraz renk kat bence.
__________________ herkes grafik yapabilir ama herkes grafiker olamaz... |
| | |
| | #5 |
![]() | Teşekkür..Kurumsallık derken hangi font sizce? |
| | |
| | #6 |
![]() | sarar marka ürünün kendi fontunu demek istemiştim..
__________________ herkes grafik yapabilir ama herkes grafiker olamaz... |
| | |
| | #7 |
![]() | Çalışmanız sarar'a yakışmamış. Bence biraz daha özen göstererek daha ağır birşeyler yapın. Fotoğrafları dekupe edebilirsiniz. Nesne sayısını düşürebilirsiniz ve her yere sarar yazmayabilirsiniz. Çok az miktarda renk te katarsanız daha güzel olabilir bence. Elinize sağlık, kolay gelsin...
__________________ Golden Eye... |
| | |
| | #8 |
![]() | evet orantı savaşı doğru birde pantolon ve diğer objeler hep koyu ve gri ağırlıklı tasarımda aynı renk geçişli olunca boğulmuş çalışma
__________________ hayat bir spectra kafanın ucunda ise benimkini 12 pas basın Oyun Bitince Şah da Piyonda Aynı Kutuya Konur... HERŞEYİ BİLDİĞİNİ SANMA ! GERÇEKTE ÇOK BİLGİLİ OLSAN DA KENDİNE CAHİLİM DİYEBİLECEK CESARETİN OLMALI. |
| | |
| | #9 |
![]() | Daha farklı bişeyler yapabileceğine eminim. çok kasvetli, resimlerde kadraj sorunu var fontla ilgili görüşe katılıyorum "interstate veya frnklingothic" olabilir mesela başarılar
__________________ :::::Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi.::::: |
| | |
| | #10 |
![]() | Teşekkür ederim.. İlk ÜRÜN katalog çalışmam..Aslında grafiker değilim sadece prodüksiyonculuk yapıyorum. Ama grafiker taşramızda (Manisa ilçesi) maalesef yok..Kendim çıkartıyorum/cağım dergiyi.. Var birkaç genç ama maalesef tecrübeleri yok.. Mesaj Qesta tarafından (03-11-2007 Saat 14:52:42 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| katalog sayfasi obje, obje boyutu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |