| | #1 |
![]() | 2 Aylık KEDİCİ adlı bir dergi çıkarıyorum. Ankara Ayrancı da part time çalışabilecek kedisever grafiker arıyorum. |
| |
| | #2 |
![]() | İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma: Grafiker arkadaşlar ya da işverenler: Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz. Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz. İş arayanlar için örnek: — Yaşadığınız şehir: — Kullandığınız programları ve seviyeleri: — İş deneyimi ve içeriği: — Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız: —Kendiniz hakkında açıklama: İşverenler için örnek: — Firma ismi: — Çalışma şartları: — Aranılan kişinin özellikleri: — İşin mahiyeti: Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir. Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir. Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız. Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır. Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. grafikerler.net yönetimi |
| |
| | #3 |
![]() | 4 yıllık aylık dergi tecribem var. freelancer düşünürseniz çalışabliriz |
| |
| | #4 |
![]() | ay ben... kedilere hayranım. çok zekidirler. ama izmirde çalışamam. Siz verin işleri ben evimde yapiim. size yollliim. Evde tasarım daha iyi |
| |
| | #5 |
![]() | Dışarıdan başka şehirde olmuş olsak (ki ben ööleyim) çalışmaz mıyız? Şimdi İnternet denilen eşsiz bir teknolojimiz var... Mümkün değil midir? |
| |
| | #6 |
![]() | merhabalar bende Ankara'da yaşamaktayım işlerinize katkı yapmak isterim mümkünse iyi günler teşekkürler... |
| |
| | #7 |
![]() | iş hakkında detayalrı öğrenebilirmiyim acaba |
| |
| | #8 |
![]() | Broşür, katalog, poster, kurumsal kimlik ve dergi katalog matbu işler bilboard gazete ilanı vs.. gibi işlerde deneyimliyim, Free Hand ve Photoshop programlarını kullanıyorum; Halen Crispino / Akdaş Group bünyesinde grafik tasarımcı olarak çalışmaktayım ekstra olarak Böhak Böbrek hakları derneğinin her ay yayınlanan gazete ve 2 ayda bir yayınlanan dergi tasarımını yapmaktayım bunun dışında freelance olarak bir çok çalışma gerçekleştirdim Alman göz hastanesinin broşürleri vs.. gibi işi matbaaya hazır halde veriyorum forma ve baskı bilgim mevcut firmanızın tüm tasarım çalışmalarına freelance olarak talibim... Nimet Durak Mesaj Bulut MANASTIR tarafından (08-10-2008 Saat 14:42:42 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #9 |
![]() | istanbulda yaşıyorum freelance olarak yardımcı olabilirim |
| |
| | #10 |
![]() | selamlar, imran ben evde bilgisayarımda çalışabilirim istanbul'dayım ama sorun olmaz sanırım internet vs.. iletişim araçlarıyla haberleşerek çalışabiliriz isterseniz... görüşmek üzere.... |
| |
| Tags |
| grafiker, kedici |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |