| | #1 |
![]() | Yorumlarınızı Bekliyorum!.... ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() | karışık ama o derecede güzel olmuş arkadaşım ellerine sağlık. Bunlar benim tarzda işte ahh sadelik ahhh..(:
__________________ Mutlak galibi olacaklarımızın peşinden sürükleniyoruz...En büyük silahım "SABIR". |
| | |
| | #3 |
![]() | yazıları biraz dikkat çekecek renkte olursa daha iyi olur |
| | |
| | #4 |
![]() | ![]() Fena değil ama tipografi kötü duruyor..Uluslararası Rap afişlerini inceleyebilrsin.. Bir de Afişleri tarihe yakın atta bende geleyim: ) ![]() bu fontu nerden buldun..Kötü seçim..''i'' ler ''I''lar karısmış... TENİS tenis ise BAŞLADİ oluyor BAŞLADI..Ğ,İ,Ş,Ç,Ö gibi harfler Türkçe'de var onlarsız olmaz..Ona dikkat etmelisin..Görsellerin duruşuda kötü.. ![]() Bu işin iyi..Üst Başlığın gayet okunuyor RAPARTY özel bir isim olmuş,onu büyütüp kayıp kenti ince yazabilirdin tipografinin nimetlerinden kullanmış olurdun..Fontta hoş..TARIH yazıyor ona dikkat etmelisin... |
| | |
| | #5 |
![]() | TR karakter Sorunlarım her yerde çıkıyor sanırsam Takıldığım bi ingilizce site var TR karakter kabul etmiyor el alışmış ama Düzelticem en kısa zamanda ilk Spor okulu afişinin ilk Halini yollamışım onları düzeltmiştim sonradan neyse saol herkeze teşekkürler yorumlar için |
| | |
| | #6 |
![]() | bu afişleri hangi programda hazırlıyosunuz. garip gelebilir bu sorum size ama ben daha yeniyim de gülmeyin bana |
| | |
| | #7 |
![]() | çok güzel olmuş eline sağlık arkadaşım. |
| | |
| | #8 |
![]() | ilk çalışmanız gayet hoş tipoğrafide biraz daha oynalırırsa gayet güzel olcagından eminim renk uyumu ve tasarım gayet güzel eline emegine saglık |
| | |
| | #9 |
![]() | Çok başarılı çalışmalar.Tebrik ederim. |
| | |
| | #10 |
![]() | REnkli yazmak yasak. Siz galiba kötükalp horusla henüz tanışmadınız Forum kurallarını okuyunuz. ^^Arkadaşların da söylediği gibi harflere dikkat etmelisiniz. Bunuda zaten dikkate almışsınız. kolay gelsin. güzelde olmuşlar emeğinize sağlık.
__________________ *KeşkeLerLe süsLenmiş son baharLarda,*BiLinmez yoLLarın özLeminde Tam öNünDeyim. *Yarının Dününde kimbiLir beLki de Doğmamış meLekLer RoLündeyim!* |
| | |
![]() |
| Tags |
| afi almalarm, afiand#351, bazand#305larand#305, kendi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |