| | #1 |
![]() | Kendi DeSign LogoLaRım yOrumLaRınızı beKLiOrum ... ( LogoLaRı gÖrmeniz iÇin büyük yükLedim ) 1 = ![]() 2 = ( Benim favOrim ) ![]() 3 = ![]() Mesaj Ömer DEMİRBAŞ tarafından (11-08-2008 Saat 11:13:35 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
![]() | çalışmalar gayet güzel. ben birinci çalışmanı beğendim.
__________________ bende kaybolanı sende bulmak güzel .... |
| | |
| | #3 |
![]() | Öncelikle emeğine sağlık, 1. logo) ingilizcede büyük harflerde noktalı harfler kullanılmaz... 2. logo) desing değil design... 3. logo) grafik neden türkçe, design neden ingilizce.. ?? (2.logodaki hata bunda da var.) Ben yurtdışında şimdiye kadar ingilizlerin veya fransızların türkçe veya kendi dillerinden başka bir dilde logo veya reklam panosu yaptıklarını görmedim.. bu yüzden de tasarımlarda (türkiyeye ait) ingilizce kelimeler kullanmayı sevmiyorum.. Logo tasarımlarınız üzerinde biraz daha gayret göstermeniz gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta grafik tasarım adı altında hizmet vereceğiniz bir sektörde öncelikle kendi kurumsalınızı düzgün çıkartmalısınız... Saygılar , iyi çalışmalar... |
| | |
| | #4 |
![]() | 2 numarayi cok basarili buldum. Grafik dizayn yanlis yazilmis. |
| | |
| | #5 |
![]() | bence hiç biri olmamıs...burda logoya ait birşey yok,biraz agır oldu ama gercekten oyle ben logoya ait,logonun kullanabilirliği ve gorundugu yerde logonun tanınabilirliği ve tanıtabilirliği acısından bakıyorum olaya...ha ortada tasarım var,renk var ama logo demek için biraz erken olur benim acımdan...bence biraz logoları incele derim,ozellikle kişisel logoları...emegine saglık,kolay gelsin.
__________________ FAYDASIZ FAYDALARDAN BIKTIM... |
| | |
| | #6 |
![]() | hocam isimden kaybedion ya
__________________ O KADAR GEÇ Kİ ARTIK ERKEN SAYILIR... |
| | |
| | #7 |
![]() | ilgisiz graphic desing bu ismin amacı nedir? ne anlatılmak isteniliyor
__________________ <º))))><.·´¯`·.biri gider, biri gelir¸.·´¯`·.¸><((((º> |
| | |
| | #8 |
![]() | ilginç çalışmalar ellerinize salık
__________________ yarattığınız markalara bakın sizlerde birer markasınız.... |
| | |
| | #9 |
![]() | bana çok özensiz çalışmalar gibi geldi ve dedikleri gibi isim çelişkili yeni çalışmalarını bekliyoruz.
__________________ ------------------ S. Doghan Günesh |
| | |
| | #10 |
![]() | özenSiz deRken iSim yıLLaRdıR kuLLandım bi iSim ve gRafik iŞine heveSLendim die değiŞtiRmeyide düŞünmüOrum ... ben niCkLe iLGiLi değiL çaLıŞmaLarLa iLgiLi yOrum iSteDim ... |
| | |
![]() |
| Tags |
| bekliorum, design, kendi, logolarım, yorumlarınızı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |