![]() | ![]() | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
| | Öncelikle grafikerler.net' iyeni tanıyan biri olarak bu sitenin ve sizin bana katacağı çok şey olduğunu düşünüyorum. Sizlerler paylaştığımız kartviziti kendim için tasarladım şu anda firework de yaptım değerli yorumlarınızdan sonra corel draw programına aktaracağım ve baskıya göndereceğim. Aklıma takılan bi soru var şimdi corel drawda kartvizit'i gönderdiğimde baskıda bir renk değişimi olurmu? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler... ![]() Mesaj Bulut MANASTIR tarafından (07-10-2008 Saat 08:15:56 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| Reklam | |
![]() | ![]() |
| | #2 |
| | kusura bakma ama ama logo yazı karekterleri çok basit olmuş eline sağlık |
| |
| | #3 |
| | amacın dışında bir yorum olacak ama logona bayıldım gerçekten sade ve hoş bir çalışma olmuş düşüncene ve emeğine sağlık... açıklayıcı bilgilerin fontunu kaç punto yaptın bilmiyorum ama logonun yazısı kadar büyüklükte olmuş gözü yoruyo nacizane fikrim ii çalışmalar |
| |
| | #4 |
| | düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler |
| |
| | #5 |
| | logo üzerine biraz daha git sonuçta tasarım firması için daha yaratıcı bilogo olması lazm.ayrıca web tasarımı,kartvzt.... vs.ön tarafta pek hoş durmamaş arkada dene bence bide ismin altına direk cep noyu yazman abes kaçmış en azından vasfını yazabilrsn.renk olarak turuncu iyi bence. |
| |
| | #6 |
| | isim cok büyük olmus, ismin altindaki telefon hep itici gelmistir bana, bi adresin yok sanirsan sag taraf adres için uygun aslinda sag taraftaki yazilari kartin arkasina yaz derim illede önde olacaksa satir ralarını düzenle, birde ben söyle bisey denerdim kartın ön yüzünü beyaz zemine turuncu yazilarla yazar kartin arkasina turuncu zeminde yaptigim isleri yazardim. eline saglik |
| |
| | #7 |
| | kırmızı zemin güzel durmamış çok sade o yüzden kart göz yoruyor beyaz zemine deneseniz bence daha güzel olur avatarınızdaki gibi |
| |
| | #8 |
| | fikirlerinizi dikkate alarak on yuzunun arkaplanını beyaz arkayuzunu de turuncu yapmaya kara verdim çalışmam bittiğinde sizinle tekrar paylaşacağım Yorumlarınız için tekrar tekrar teşekkürler |
| |
| | #9 |
| | |
| |
| | #10 |
| | isim hala çok büyük kalmış bence en fazla 14 ver 12uygundr punto için birde ortaya koyduğun çizgiye neden efek veriyosn anlamadm hoş durmuyo arka taraftaki işleri gösteren yuvarlaklar iyi fikir. |
| |
![]() | |
| Tags |
| çalışmam, hazırladığım, icin, kartvizit, kendim, webdesign, webhiperaktif |
« önceki Konu
|
sonraki Konu »
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |