| | #1 |
![]() | Yazmakta olduğum projeler için bir logo yaptım. Bilg. Programcısıyım. Tasarım konusunda eğitim almadım. İhtiyacım olduğu kadar tasarım programlarını kullanıyoruım. Bu logo için görüşlerinizi bekliyorum. ![]() |
| |
| | #2 |
![]() | bende pc programlama okudum, grafik konusunda kendi kendimi geliştirmeye halen devam ediyorum logonuz başlangıç için güzel tbr. |
| |
| | #3 |
![]() | Öncelikle forumumuza hoşgeldin diyorum ve hemen ekliyorum. Logo tasarlanırken en temel görsel öge olan siyah-beyaz olarak düşünülür, logo ilk haliyle en yalın haldedir, algılama en üst seviyededir, daha sonra bizler ya bu tam benzemedi, şununda şurasına şunu ekleyelim gibi kaygılar içine gireriz. Ne kadarda profesyonel olsak hepimizde bu kaygı vardır. Oysa yaptığımız şey grafik tasarımın ruhuna aykırıdır. Grafik bir görsel iletişim aracıdır ve en yalın haliyle bir olguyu bizim en hızlı bir şekilde algılayabilmemizi hedefler. Bu açıdan bakıp logonu eleştirecek olursak ( Biz bu eleştirelere alışkınız, bilmem sen nasıl karşılarsın ) 1- Logoyla ne anlatmak istediğini algılayamadım. 2- Renk varyasyonları rastgele seçilmiş gibi. 3- Logonda bir sürü gereksiz görsel öge var (örneğin dünyanın altındaki gölge gibi) 4- Logo çalışmalarında çok gerekli görülmedikçe hacimsel 3D kullanılmaz. Ya hocam hiçmi olumlu bişey yok diyeceksin şimdi. Var tabiiki dünyayı çevreleyen kavislerin yarattığı sanal 3D düzlem hoşuma gitti. İyi çalışmalar... Üretmeye devam.... Mesaj Cahit GÜLDEN tarafından (17-07-2007 Saat 00:09:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: i |
| |
| | #4 |
![]() | alper abi ne iş bizim logoyu görücüye çıkarmışsın hehe abi şimdi yeniden logo yapalım demede bu iyi iyi alttaki gölgeyi kaldıralım yeter ![]() |
| |
| | #5 |
| | güzel bence ![]() |
| |
| | #6 |
![]() | bi çok anlam bulunabilir güzel olmuş eline sağlık ama yinede gereksiz ögeler kullanılmış onlar biraz basitleştirmiş |
| |
| | #7 |
![]() | Arkadaşım "****** " firmamın adı bana da bir logo oluşturabilirmisin ![]() Böyle isteklerinizi yakında açılacak olan Teklifler bölümüne yapabilirsiniz. Ücretsiz bir iş istek yapılması mümkün değildir. Mesaj Gökhan TEKİN tarafından (20-07-2007 Saat 12:37:52 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Kural İhlali. |
| |
![]() |
| Tags |
| logo resmi kendim, logo, dunya |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| steep |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |