kesici plotter almak istiyorum

Sonuçlanan İlanlar - kesici plotter almak istiyorum Sponsorlu Bağlantılar slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.oto aksesuar işiyle uğraşıyorum.kesici plotter almak istiyorum.graphtec veya summa almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz.teşekkürler...

 
kesici plotter almak istiyorum
Standart

kesici plotter almak istiyorum

Alt 23-04-2008 #1
Sponsorlu Bağlantılar

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.oto aksesuar işiyle uğraşıyorum.kesici plotter almak istiyorum.graphtec veya summa almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz.teşekkürler
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

grafity isimli Üye şimdilik offline konumundadır

grafity

Grafiker / Ankara

Standart
Alt 29-04-2008 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
bence graptec al yada roland gx 24 güzel plotterdir.
eso1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

eso1(28)

Baskıcı / Konya

Standart
Alt 03-05-2008 #3
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.oto aksesuar işiyle uğraşıyorum.kesici plotter almak istiyorum.graphtec veya summa almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz.teşekkürler

her iki makinayıda kullandım. graphtec'i 14 yıl hiç acımadan kullandım taş gibi makina emekliye ayrıldı hala çalışıyor. 2 yıl önce summa aldım hiç bir sıkıntı yaşamadım summa çok seri düz kesimlerde 113 cm kesim yapıyor
moon.light_19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

moon.light_19

Eğitimci / Edirne

Standart
Alt 06-05-2008 #4
bence mimaski al tas gibi 15 sene kullandık tık demedi hızlı sessiz teknik servis ağı iyi cok memmun kaldık tavsiye ederim kesinlikle tek gecerim
akface isimli Üye şimdilik offline konumundadır

akface

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 06-05-2008 #5
Graphtec....
bymuammer isimli Üye şimdilik offline konumundadır

bymuammer(36)

Bilg. Teknikeri / Elazığ

Standart
Alt 06-05-2008 #6
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.oto aksesuar işiyle uğraşıyorum.kesici plotter almak istiyorum.graphtec veya summa almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz.teşekkürler
kardeş bence mutoh al SC-650 senin işini görür sanırım ben mutohun üzerine ben tanımıyorum harika bi makine biraz diğerlerinden pahalı ama değer.
dijimix isimli Üye şimdilik offline konumundadır

dijimix

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 07-05-2008 #7
kardeş bende senin gibi araba etiketleriyle uğraşıyorum ben roland cx500 kullanıyorum
ve çok memnunum tavsiye ederim
dekor33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

dekor33

Heykeltraş / Mersin

Standart
Alt 18-05-2008 #8
arkadaşlar merhabalar bana kesici plotter lazım yardımcı olurmusunuz
roso isimli Üye şimdilik offline konumundadır

roso

Hiç Biri / Yurtdışı

Standart
Alt 18-05-2008 #9
arkadaşlar merhabalar bana kesici plotter lazım yardımcı olurmusunuz
Nasil bir makine istersin? cin mali mi yoksa genel olarak kullanilan graphtec, summa, mimaki mi?
dekor33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

dekor33

Heykeltraş / Mersin

Standart
Alt 18-05-2008 #10
graphtec,summa, mimaki,roland olur
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

 

Tags
almak, graphtec veya summa, istiyorum, kesici, plotter

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
mac almak istiyorum yardım blizzard Macintosh 24 28-06-2010 19:21:27
Makine almak istiyorum Qesta Dijital makineler 12 13-05-2010 16:11:57
mac dersi almak istiyorum... kahan.35 Macintosh 12 05-09-2008 21:56:21
ben daha yeniyim yorumlarınızı almak istiyorum grfk Karakalem 27 08-02-2008 03:08:55

Kapat
Şifremi Unuttum?