| | #1 |
![]() | merhabalar arkadaşlar. ![]() 60 sayfalık otoyansanayi broşür kapağı. Firma ve ürün hakkında bilgi veriyor. Fransada fuarda dağıtılacak. kuşe kağıda basılacak. |
| | |
| | #2 |
![]() | Broşür ün içinden bir kaçtane sayfasınıda bizimle paylışırmısınız ? |
| | |
| | #3 |
![]() | 'Turkısh Exhibitors' yazısının çok sağa dayanması dışında birrşey göremedim. 'Turkısh Exhibitors' ve altındaki yazıları ufak resimlere bloklasan daha iyi olur. Ellerine sağlık Gülşencim.
__________________ Aslında... Söylediklerimden çok, sakladıklarımda gizliyim... Siz en iyisi anlamak için, konuştuklarımdan çok sustuklarıma kulak verin... Mesaj MissGraphic tarafından (08-10-2007 Saat 14:11:21 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
![]() | canım dikkate alcam ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | Turkısh Exhibitors'un S si s›n›ra çok yak›n bence hepsi sagdan bloklanmal›
__________________ Çözümde görev almayanlar, sorunun bir parçası olurlar. |
| | |
| | #6 |
![]() | evet sonrada fark ettim. ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | iç sayfa örnek ![]() henüz yeni olduğu için bana yolladı ben koydum ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | evet arkadaşım bana yardım edio ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | 1.cisi zeminde iki dünya görüyorum o biraz kafa karıştırıyor ve gözü yoruyor 2.si ise iç sayfada oluşturduğunuz karesel izde bi denge yok. Onun dışında şık çalışma elinize sağlık |
| | |
| | #10 |
![]() | ilk dünya arkada sadece flu olarak 2.si ise net belli atmek için kullandım aslında dünya ve türkiye baglantısı.karelere gelince o şekilde düşünmemiştim teşekürler. |
| | |
![]() |
| Tags |
| kitap kapagi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |