| | #1 |
![]() | Hocamız aynı kitap türünün herşeyi aynı sadece tasarımları değişik olacak dediği bir proje için yapımıştım. ![]() ![]() Bunu gördüğüm bir kapak tasarımından esinlenmiştim ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() | Hoş Çalışmalar Tebrikler... |
| | |
| | #3 |
![]() | İlk çalışma 10 numara tebrikler. |
| | |
| | #4 |
![]() | Tasarım çok güzel ; yanlız ön kapak yazısı (puslu sarı Kısmı) kapak orta sırta doğru çok yakın olmuş. Kitap haline gelmiş durumunu hayal ettiğimizde iyi durmayacaktır. Çalışmalarında başarılar.... |
| | |
| | #5 |
![]() | 1, çalımanın arka kapagını begendim ve 2, çalışmada bayanın elindeki desenler hoş gelmedi bana emeginizesaglık kolay gelsin |
| | |
| | #6 |
![]() |
__________________ Bizden NEFRET edersiniz çünkü sizden farklıyız, sizden NEFRET ederiz çünkü hepiniz aynısınız. |
| | |
| | #7 |
![]() | genel olarak çok güzel. fakat bir konuya değinmek istiyorum. her zaman problem olmuştur şu kitaplıktaki karışıklık. kitap türü roman yazısını kırım yerine (sırt) koysan iyi olmazmı. yada sırta bi tane daha yazsan. kitaplıkta sadece sırtları görüneceği için kitabın türüde belli olmuş olur. iyi çalışmalar. |
| | |
| | #8 |
| | ellerine sağlık güzel olmuş, ama ben olsaydım ikincisindeki yazı karakterini birincisine uyarlardım... |
| | |
| | #9 |
![]() | güzel çalışmalar olmuş tebrikler
__________________ .....AF BENİM İŞİM DEĞİL.... |
| | |
| | #10 |
![]() | arkadaşlar hepinize yorumlarınızın için teşekkür ederim emin olabilirsiniz alternatiflerini çalışacağım yorumlarınız benim için çok değerli ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| kapaklarım, kitap |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |