| | #1 |
![]() | kopyalama merkezimizde sabah 09:00 akşam 18:00 arası çalışacak corel bilen asıl ve yardımcı grafikerler alınacaktır. |
| | |
| | #2 |
![]() | İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma: Grafiker arkadaşlar ya da işverenler: Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz. Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz. İş arayanlar için örnek: — Yaşadığınız şehir: — Kullandığınız programlar ve seviyeleri: — İş deneyimi ve içeriği: — Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız: —Kendiniz hakkında açıklama: İşverenler için örnek: — Firma ismi: — Çalışma şartları: — Aranılan kişinin özellikleri: — İşin mahiyeti:
Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. grafikerler.net yönetimi
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | hemen PM gönderiyoorum...
__________________ |
| | |
| | #4 |
![]() | meraba corel pek bilmiyorum ama freehand ve photoshop kullanıyorum. istanbul matbaa meslek lisesi grafik bölümü mezunuyum. İzmite yeni yerleştim. eğer ilgilenirseniz sevinirim. iyi çalışmalar. |
| | |
| | #5 |
| | merhabalar.. izmit merkezde oturuyorum. iyi derecede eğitmenlik yapmış derecede corel draw kullanıcısı ve eğitmeniyim. orta derecede freehand & photoshop kullanıcısıyım 2003 yılından beri ajans ve matbaa tecrübem bulunmaktadır. firmanız ile şahsım arasında görüşmeler çerçevesinde karşılıklı anlaşma sonucu firmanızın bana benim size fikir ve mesleki tecrübe takası ile çalışma imkanımız olursa pek memnun olurum. irtibat numaram*****************halen düşünülmekte olan bir graiker arama planı varsa görüşmek için sizden telefon beklemekteyim. iyi çalışmalar.... iletişim biligisi yayınlamak yasak PM ile iletişime geçiniz Mesaj Hatice ÇAVDAR tarafından (3 Hafta önce Saat 02:38:46 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| grafiker, kocaeli, merkezde |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |